- Vi fortjente mer

Dirk Kuyt mener de røde i det minste hadde fortjent å få ekstraomganger mot Arsenal. Stolt av å vikariere som kaptein. Fornøyd med spillet. Glad for at Aquilani fikk sin debut.

Dirk Kuyt fikk æren av å bære kapteinsbindet mot Arsenal i går ettersom Steven Gerrard er ute med lyskeskade og visekaptein Jamie Carragher ble spart.
- Jeg er stolt over å være kaptein for et Liverpool-lag, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Det eneste problemet var at vi ikke vant. Det er en stor skuffelse. Alle vet at Stevie og Carra er våre to kapteiner, men uten dem der var det virkelig hyggelig å være kaptein.

Nederlenderen mener Liverpool skapte nok til å få ekstraomganger på Emirates Stadium.
- Vi er meget skuffet fordi vi hadde et par sjanser til i det minste å få ekstraomganger.

- Vi jobbet meget hardt for det, og vi er veldig skuffet. Vi la ned stor innsats i kampen, og vi forsøkte å vinne. Vi hadde tro på at vi kunne vinne i kveld. Begge lag scoret flotte mål i første omgang.

- Uheldigvis slapp vi inn et tidlig mål i 2.omgang, men vi ga ikke opp. Vi forsøkte å gå fremover. Jeg synes vi skapte nok sjanser til å få utligning i det minste.

- Det ble gjort ni forandringer fra søndag. Det var bra å se guttene, som ikke hadde spilt på en stund, gi alt de hadde.

- Vi kan være fornøyd med måten vi spilte på, og vi var litt uheldige.

Dirk Kuyt mener definitivt at Liverpool skulle hatt straffespark da Philippe Senderos handset i straffefeltet helt mot slutten av kampen.
- Etter min mening tror jeg det var straffespark. Han beskyttet ikke ansiktet sitt. Han hadde hendene ved siden av ansiktet. Han berørte ballen. Jeg synes det var straffespark, men jeg må se tv-reprisen igjen for å få det bekreftet.

Gårsdagens lagkaptein er også fornøyd med at Alberto Aquilani debuterte. Italieneren kom inn da 13 minutter gjensto.
- Vi har kjent til Albert en stund, og jeg er veldig glad på hans vegne at han har fått debutert.

- Forhåpentligvis vil vi få se mer av ham. Han er en hyggelig gutt på og utenfor banen. Det er bra for ham og for oss at han endelig har fått spille.