- Vi frykter ingen

Dirk Kuyt frykter ingen lag i Europa, og håper at de røde kan vinne Champions League igjen. Casillas avverget kalassifre. Kuyt roser Babel. Ser frem til å møte Manch Utd på lørdag.

Liverpool, Chelsea, Bayern München og Villarreal er i hatten når kvart- og semfinalene trekkes fredag 20.mars klokken 12.00. De fire siste kvartfinalistene blir klare i dag. Manchester United-Inter (0-0 i første kamp), Roma-Arsenal (0-1), Porto-Atlético Madrid (2-2) og Barcelona-Lyon (1-1) er kveldens oppgjør. Fra og med kvartfinalen er det fri trekning.

Dirk Kuyt mener at Liverpool er kapable til å slå hvem som helst i Europa, spesielt hvis de røde spiller like godt som i returoppgjøret mot Real Madrid.
- Hvert lag i kvartfinalen vil bli vanskelig, sier Kuyt til liverpoolfc.tv.

- Madrid er et godt lag, men vi spilte bra over to kamper. Jeg tror at vi har en god sjanse dersom vi varter opp med samme forestilling mot våre neste motstandere.

- Vi har vunnet Champions League tidligere. Forhåpentligvis kan vi gjøre det igjen.

Kuyt sto for målgivende til Torres da Liverpool tok føringen i det 16.minutt.
- Vi gikk ut for å angripe, score tidlige og få supporterne bak oss. Planen fungerte.

- Det var en flott forestilling og et godt resultat. Vi er veldig glade for å være i neste runde.

- Jeg vet ikke om dette er det beste vi har spilt mens jeg har vært her, men å slå Real Madrid 5-0 sammenlagt er stort. Forhåpentligvis vil det være en av våre beste resultater.

- Det kunne ha vært mer. Casillas spilte veldig bra. Han hadde et par gode redninger. For å være ærlig, jeg er fornøyd med 4-0!

Ryan Babel fikk sjansen fra start da Albert Riera sto over med karantene. Nederlenderen var involvert i begge målene i 2.omgang.
- Han hadde en flott opptreden og sto for en flott assist til Stevie. Han var også involvert i Dossenas mål. Han har virkelig jobbet hardt de seneste uke, og han fortjener all kreditt han kan få, fortsetter Kuyt.

Kuyt innrømmer at det blir enklere å reise til Old Trafford etter en slik imponerende seier.
- Dette var et godt resultat og god forestilling i Champions League, men det er også bra for vår neste kamp på lørdag. Det gir oss selvtillit. Vi ser frem til helgen nå. Manchester United spiller veldig bra. De har hatt noen flotte resultater. Vi får se hva vi kan gjøre på lørdag.