- Vi gjorde for mange feil

Rafael Benítez er forståelig nok skuffet over å kun ha fått med seg ett poeng fra kampen som måtte vinnes. Gerrard er positiv og fremhever hvor potensielt viktig Benayouns mål kan bli.

Kveldens kamp på Anfield blir nok allerede regnet som en klassiker for de nøytrale, men for røde supportere, Liverpools FC og Rafael Benítez føles det helt klart bittert at man ikke klarer å ta tre poeng i en kamp som måtte vinnes for å legge press på Manchester United i toppen av Premier League. De røde spilte tidvis forrykende fotball offensivt, men klarte aldri drepe kampen til tross for klart spillemessig overtak. Arsenal hadde fire avslutninger på mål, og Pepe Reina gjorde ikke en eneste redning i kveld. Når statistikken viser at Liverpool hadde 14 skudd på mål, så sier det vel det meste om effektiviteten i kveld.

- Jeg synes vi gjorde for mange feil i dag, men det er også en del positivt å ta med seg, fordi laget viste  karakter helt til siste slutt, sa Rafa til SkySports etter kampen.

- Det er vanskelig å forklare feilene, og vi gjorde enorme feil mot slutten. Kanskje vi var litt for nervøse. Det positive er at vi tok ett poeng mot et annet topplag, og nå topper ballen.

Arsenals fjerde mål kom på en kontring i mot da Liverpool kastet alle mann opp for å vinne kampen på slutten. Benítez forsvarer den offensive tankegangen i sluttminuttene.

- Planen vår var å vinne hver eneste kamp, så det er et skuffende resultat - men det å score fire mål er bra.

Manchester United møter som kjent Portsmouth i morgen, og lagene ligger nå likt på toppen av tabellen. Alex Fergusons menn har dog fordelen med å ha to kamper til gode, og må dermed tape minst seks poeng på syv kamper for at ligagullet skal havne på Anfield. Benítez tror ikke dette resultatet forandrer så mye på situasjonen på toppen.

- De er fortsatt i førersetet, så vi må bare fortsette å legge press på dem. Vi viste i dag at vi kan kjempe til siste spark på ballen, og det vil vi fortsette med til siste kamp.

Arsenal skal fremdeles møte både Manchester United og Chelsea.

- De må spille mot både Chelsea og United, og er et godt lag, så du vet aldri.



Gerrard håper Benayoun-mål kan bli viktig
Steven Gerrard er skadet, og kunne ikke delta i kveldens kamp mot Arsenal. Han ser på det positive, og trekker frem at overtidsmålet til Benayoun kan vise seg og bli viktig, ettersom man da fremdeles har en realistisk mulighet.

- Manchester United har et fantastisk lag, og dersom du ser på serieinnspurten deres, og hvor de kan miste poeng, så ville det blitt utrolig vanskelig dersom denne kampen hadde blitt tapt. Nå må vi vente og se hvor viktig det poenget blir for oss, sa kapteinen i SkySports sitt studio etter kampen.

- Spillemessig så var vi tidvis veldig gode. Torres og Benayoun var skumle fremover. Nå behøver vi å se at United taper, men det er vanskelig å se for seg, fordi de er et godt lag - men det kan fremdeles snu.