- Vi gjorde ikke så mye annerledes

Fernando Torres mente at Liverpool ikke spilte så mye annerledes på Old Trafford i dag enn i andre kamper denne sesongen. Forskjellen var bedre effektivitet.

Fernando Torres scoret det viktige utligningsmålet på Old Trafford i dag, og ble etter kampen kåret til banens beste spiller av Sky Sports. Men spanjolen tror det blir vanskelig å fravriste United ligatittelen, trass i at man kuttet ned på forspranget med tre poeng denne helgen.

- Vi er med i tittelkampen igjen, men vi vet det blir veldig vanskelig da Manchester United fortsatt har noen poengs forsprang på oss. Vi må holde det gående, vinne kamper og se om de gjør feil og avgir noen poeng. Vi trenger litt flaks nå, men dette resultatet bør få de andre lagene i Premier League til å skjønne at United kan slås, uttalte spanjolen til Sky.

- Det er vanskelig å spille slik som dette hver helg, men vi har stor selvtillit nå og ønsker å fortsette på samme måte. De er fire poeng foran oss, men vi har fortsatt sjansen til å ta innpå dem med noen poeng og nærme oss dem ytterligere.

- Vi gjorde ikke så mye annerledes i dag. Fra første minutt prøvde vi å vinne kampen, men Manchester United gjorde det første målet. Vi fortsatte å jobbe hardt, og tok vare på sjansene våre. Kanskje det var hemmeligheten.