- Vi har 15 prosents sjanse

Pepe Reina tror Liverpool har en femten prosents sjanse for å kunne gå videre mot Chelsea med 1-3 som utgangspunkt, og innrømmer at stemningen i garderoben var dårlig.

Liverpool må score tre ganger på Stamford Bridge for å komme seg videre til semifinalen i Champions League. 1-3 var et fryktelig utgangspunkt, og Pepe Reina tror ikke de røde har store mulighetene for avansement.

- Det var dårlig stemning i garderoben etter kampen. Jeg vil si det er mer eller mindre 85-15 fordel Chelsea nå, og det kommer til å bli tøft - men vi vant 4-1 på Old Trafford for noen uker siden, og har i oss at vi kan klare noe lignende igjen. Det kan bli gjort, sier Reina til The Guardian.

- Det er bra at vi har en annen kamp i en annen turnering igjen på lørdag. Det er den beste måten å komme seg over det. Vi må være helt klare for å slå Blackburn, noe som også kommer til å være tøft. Spesielt ettersom kampen har tidlig avspark, og kommer like etter en Champions League-kamp. Vi har ikke mye tid på å hente oss inn igjen.

- Chelsea var det beste laget, så enkelt er det. Vi må gi dem skryt for at de spilte så godt. Det var tydelig at vi ikke spilte ikke opp mot vårt beste. Vi spilte for lange baller, klarte ikke dominere i duellspillet, fikk aldri kontroll på midtbanen, og de var i bedre form og beveget seg bedre enn oss. Det var en av de dagene da det ene laget bare er bedre. At Chelsea spilte slik overrasket oss ikke, for de er alltid gode, men vi var ikke på vårt vanlige nivå og derfor straffet de oss - og klarte få et så godt utgangspunkt.

- Vi hadde en god start, og og kanskje på grunn av den gode starten ble vi litt redde for å slippe inn, og ting ble forverret utover i omgangen. Da det sto 1-1 var de det beste laget, og vi fikk ikke kontroll i det hele.

- Vi er Liverpool, og uansett hvem som spiller, så må de være glimrende for laget. Vi må slå Blackburn, for vi har ikke råd til å tape flere poeng. Det var ikke vår dag mot Chelsea, og de var bedre enn oss, men vi må snu trenden og se fremover. Vi kommer ikke til å gi opp, avslutter Reina.