- Vi har brukt £20M netto på spillere

Purslow hevder at LFC har brukt £20M netto på å styrke spillerstallen i sommer, selv om alle tall tyder på at Benitez har fått inn mer på spillersalg enn han har brukt på kjøp. CL-motstandere på TV.

Overfor Tony Barrett i The Times benekter administrerende direktør Christian Purslow at Rafael Benitez har blitt avspist med knapper og glansbilder i sommerens transferbudsjett, og han påstår at Liverpool har brukt like mye penger på å styrke spillerstallen som tidligere sommere.

Tony Barrett påpeker at Liverpool har foretatt to betydelige spillerkjøp siden juni, i Alberto Aquilani og Glen Johnson. Duoen kostet totalt rundt £36M ifølge Barrett. I tillegg har greske Kyrgiakos blitt handlet inn for £1.5M.

I samme periode har Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa blitt solgt til Real Madrid for henholdsvis £30M og £3.5M, mens man fikk inn £3M for Sebastian Leto og mindre beløp for andre reservelagsspillere.

Men selv om det virker som Benitez har fått inn mer på spillersalg enn han har brukt på spillerkjøp, så hevder altså Purslow at manageren har brukt £20M mer enn han har fått inn.

- Vi har brukt omtrent det samme som vi har brukt hvert år de siste 4-5 årene, uttaler Purslow.

- Vi har brukt omtrent £20M mer enn vi har fått inn, noe som var som forventet. Vi kjøpte de spillerne som manageren ønsket å kjøpe, og solgte de spillerne manageren ønsket å selge, og det har kostet oss nesten nøyaktig like mye som vi forventet at det ville koste, legger han til.

- Faktum er at noen av våre konkurrenter ikke har brukt penger, mens vi har det. Å bruke penger betyr ikke så mye som folk tror, men vi har i alle fall brukt et nettobeløp på£ 20M på spillerstallen. Det er mange kostnader forbundet med å kjøpe spillere og å forlenge kontrakter med nåværende spillere, og alt dette må tas av transferbudsjettet.

CL-motstandere på TV
To av lagene som Liverpool møter i gruppespillet i Champions League blir å se på TV-skjermen i helgen. Lørdag går Lyon-Nancy kl 21.00 på SportN, mens på søndag kan man se Fiorentina-Palermo kl 20.45 på Canal+ Sport 1.