- Vi har ikke forandret på noe

En skadefri Fernando Torres og en Yossi Benayoun i knallform er ifølge Rafael Benitez to av hovedårsakene til at Liverpool nå er det mest underholdende fotballaget i Premier League.

Etter å ha blitt anklaget for å spille kjedelig fotball i høst, fremstår Liverpool nå som Premier Leagues mest underholdende fotballag. Det vitner da også 27 mål på de siste åtte kampene (alle turneringer) om. Liverpool er da også det laget i Premier League som har gjort suverent flest mål - med sine 63 ligascoringer. Manchester Unitd har gjort 56 og Chelsea 55.

I tillegg er Liverpool det laget som har færrest tap - 2. Manchester United har 4 og Chelsea 5. Liverpool har slått begge sine argeste konkurrenter både hjemme og borte i ligaen denne sesongen, og topper også den interne tabellen mellom de "fire store".

Men trass i feiende flott, offensiv fotball denne våren, står Rafael Benitez fast på at han ikke vektlegger å angripe hardere nå enn han gjorde da laget ble beskyldt for å spille kjedelig og kalkulerende i høst. Manageren mener rett og slett at formutløsningen fremover på banen skyldes måneder med hardt arbeid.

- Vi vektlegger ikke ting annerledes nå enn tidligere. Men forståelsen mellom spillerne har blitt bedre, forklarer spanjolen til Liverpool Daily Post.

- Vi har snakket sammen på trening, og spillerne spiller med mye selvtillit nå. Vi trenger nesten ikke si noe, for spillerne vet hva de skal gjøre. Vi har trent så mye på det vi skal gjøre i løpet av sesongen, og spillerne kjenner sine oppgaver ut og inn.

- Vi spiller med den samme innstillingen som før, men forskjellen er at vi spiller bedre nå. Mer selvtillit er grunnen til at vi gjør flere mål. Klarer vi å beholde Torres skadefri vil det gi oss enda flere scoringer, og Benayoun er i knallform, avslutter Benitez.