- Vi har mer i vente fra Torres

Fernando Torres noterte seg for to nye scoringer mot West Ham i dag, og står nå bokført med fem nettkjenninger på sju kamper. Rafael Benitez tror det er mer i vente fra Liverpools toppscorer.

- I forrige uke scoret han ikke mål, og folk begynte å lure på om han var i dårlig form. I kveld gjorde han to viktige mål, og jeg er virkelig godt fornøyd med ham, uttalte manageren til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Jeg var også fornøyd med bidraget hans mot Debrecen. Han jobbet meget hardt, uten å score, men skapte sjanser og rom for sine lagkamerater. I dag var han en konstant trussel, la han til.

- Fernando er en veldig god spiller. Det viktigste for oss er at han fortsetter å spille med de samme holdningene som han har nå. Han ivrer etter å lære og bli bedre. Man kunne se kvalitetene hans i dag. Vi har en veldig god spiller, som forhåpentligvis blir enda bedre i fremtiden.

- Han er i form nå, og vi jobber hardt med ham. Dersom han må stå over en kamp eller to, så har vi Kuyt som også kan score mål, og kanskje Ryan Babel, som gjorde det bra da han kom innpå i dag.

- Men forhåpentligvis vil Torres holde seg skadefri og score mange mål for oss. Men vi har andre muligheter, så jeg tror vi skal klare oss uten ham også.

- Fortsetter han å spille som i dag, vil han bli en av de beste spissene i ligaen. Det er mange kvalitetsspillere i Premier League, så det er vanskelig å kåre den beste. Men han er definitivt en av dem.

- Vi er godt fornøyd, ikke bare med det han gjør på banen, men han er en veldig god proff og hyggelig kar utenfor banen også. Akkurat som han er en god spiller.

Skuffet over individuelle tabber
Men alt var ikke bare rosenrødt i Liverpool-leiren etter kampslutt på Boleyn Ground. Individuelle forsvarsfeil hadde nær kostet de for anledningen hvite dyrt. Benitez var skuffet over personlige feil ved begge West Hams mål, men var fornøyd med responsen fra spillerne etterpå.

- Analyser vi lagets defensive innsats som lag, så var ikke den så ille. Men vi gjorde personlige feil, noe som kan skje av og til. Reaksjonen på feilene var veldig positiv. Vi gjorde det tredje målet og angrep hele tiden, så det var en perfekt respons.

- Vi har analysert corneren de scoret på. Vi var gode på dette mot Debrecen, men problemet i dag var at Cole var veldig god i lufta. Reprisene viser at vi hadde to eller tre spillere rundt ham, og noen ganger må du bare gi honnør til spissen.

- Når det er snakk om personlige feil, er det lettere å finne løsningene. Carra vet han gjorde feil, og Skrtel vet han gjorde feil. Nå handler det bare om å sørge for at vi er mer fokuserte neste gang.

Benitez følte at innhoppet til Ryan Babel ble nøkkelen til seieren.

- Jeg følte vi kontrollerte kampen. Vi snakket om det å bytte ut Kuyt, da vi kunne se at han var veldig sliten. Vi visste vi måtte gjøre det. Ryan var veldig god. Hans hurtighet ble avgjørende for oss, og jeg mener han ble nøkkelen til seieren.

Liverpool er nå på tredjeplass på tabellen, tre poeng bak Chelsea, men med en kamp mer spilt. Chelsea møter Tottenham i morgen, mens Manchester United møter Manchester City. Benitez fikk selvsagt spørsmål om han skal se kampene.

- Jeg bekymrer meg ikke for andre lag. Jeg er opptatt av å forbedre mitt eget lag, og at vi skal klare å forsvare oss bedre som lag, og fortsette å score mål. Du kan ikke påvirke andre kamper, så det er bedre å fokusere på eget lag.