- Vi kan klare dette

Et presset Liverpool må være på tå hev fra første sekund mot Man U, men Rafael Benitez tror at for et topp motivert lag kan dette være den perfekte kampen å slå tilbake.

Det skal ha vært en rekke møter mellom spillere og manager, enten individuelt eller i grupper, på Melwood denne uka. Rafael Benitez sier at han er veldig fornøyd med den innstillingen som hans tropp har vist i en vanskelig periode med mange skader og dårlige resultater. Nå har man sjansen til å slå tilbake ved å beseire ligalederen, men det vil kreve maksimum fra alle som er tilgjengelige.

- Vi har hatt noen diskusjoner om hvordan vi skal forbedre ting og konklusjonen er veldig enkel. Vi må bare holde det gående på banen, gi spillerne positive råd og si "kom igjen, vi kan klare dette. Vi har gjort det tidligere!", sier Rafa til Liverpool Echo.

- Vi har noen spillere som vet at den eneste måten de kan bli bedre på er ved egen innsats. Hvis alle gjør det, vil laget spille bedre. De er desperate etter å forbedre seg.

- Jeg har virkelig blitt imponert ved innstillingen til noen av de viktige spillerne og de har vært veldig positive. Vi behøver gode spillere på banen og personligheter.

- Å spille mot et lag som United kan være farlig men jeg tror dette kan bli en perfekt kamp for oss, fortsetter Benitez. - Motivasjonen vil være der. Spillerne vet hvor viktig dette er. Vi spiller mot United, våre fans vil være med fra starten av. Det vil utgjøre en enorm forskjell om vi skulle slå United, stemningen vil snu. Vi må sende ut de riktige signalene fra første fløytesignal.