- Vi kan klare dette

Både Reina og Benitez er faste i troen på avansement fra gruppespillet i Champions League. Målvakten mener at historien beviser at det er mulig, selv med et vanskelig utgangspunkt.

Liverpool reiser til Lyon vel vitende om at de kun har tatt tre poeng fra sine tre første kamper i gruppe E. Jose Reina viser imidlertid til 2007/08-sesongen, da de røde kun hadde bokført ett poeng halvveis i gruppespillet og likevel gikk videre.

- Vinner vi våre gjenstående kamper, vil vi gå videre. Det er opp til oss, uttaler Liverpools sisteksanse til klubbens offisielle nettside.

- Vi befant oss i en enda dårligere posisjon i 2007, om jeg husker riktig. Vi hadde den gangen bare ett poeng på dette stadiet, men avsluttet gruppespillet med 10 poeng. Det blir tøft, men vi kan klare det denne gangen også.

- Vi har allerede demonstrert vår karakterstyrke denne sesongen. Vi gjorde det mot Man Utd, når vi måtte vinne mot en storklubb. Jeg har ingen grunn til å tro at vi ikke skal vinne denne kampen også.

- Lyon har noen kvalitetsspillere, spesielt på midtbanen. De har også noen dyktige spillere på topp, og de er gode på dødballsituasjoner. Vi er i en vanskelig situasjon, men Liverpool-fans er Liverpool-fans. Vi lover dem å spille med den samme lidenskap og oppofrelse som de viser, og de vil støtte oss.

Manager Rafael Benitez håper også at hans lag vil vise evnene til aldri å gi opp, som de røde har blitt så kjent for i Champions League.

- Vi har en del rutine fra spill i denne turneringen, og jeg tror det kan bli nøkkelen, uttaler han.

- Vi må dra nytte av erfaringene vi har høstet, om vi ønsker å gjøre det bra. Champions League er en enorm turnering, og nå går vi til en avgjørende kamp for oss. Vi må gå til verket med tro på oss selv, og fokusere på å vinne.

- Spillerne er skuffet, da de ikke har spilt så dårlig som resultatene den siste tiden vitner om. Nå ønsker de å gjøre ting skikkelig, og de ønsker å vinne.

- Det viktigste nå er hvordan vi forbereder oss til kampen. Vi tenker kun på å ta tre poeng, og være i en bedre posisjon når denne kampen er over.

Også Rafa håper at historien fra 2007/08-sesongen gjentar seg.

- Den er vårt eksempel. Vi måtte vinne, og vi gjorde masse mål og viste kvalitet og karakterstyrke. Nå må vi gjøre det samme. Vi må vise at vi er gode nok, og at vi kan avansere fra gruppen.

- Derfor blir det ekstra viktig å ikke gjøre feil. Vi må ta de riktige valgene, og kun tenke på å vinne. Vi kan ikke tenke på noen annen måte.

Lyon vant 2-1 på Anfield etter en scoring i sluttminuttene, og Benitez vet at franskmennene er vanskelige å hanskes med.

- Lyon er et godt lag. De har kvalitet, og dyktige spillere med hurtighet. Vi vet de kan være farlige, men vi forventet ikke å slippe inn det målet mot slutten på Anfield. Jeg forventer at de stort sett vil spille på samme måte på onsdag som de gjorde på Anfield. De er dyktige til å holde ballen i laget, og benytte vingene samtidig som de sender mange spillere inn i feltet.