- Vi kan klare dette

Emiliano Insua har ikke gitt opp håpet om avansement i Champions League. For at dette håpet skal leve videre må Liverpool slå Debrecen i kveld, samtidig som Lyon må ta poeng i Firenze.

- Det er litt rart å være avhengig av hjelp fra et annet lag, men vi må bare forsøke å vinne vår kamp og score så mange mål som mulig, uttaler venstrebacken til Liverpoolfc.tv.

- Det eneste vi kan gjøre er å konsentrere oss om å ta tre poeng, og så får vi se etter kampslutt hvordan det har gått i Firenze. Så snart kampen er i gang vil vi kun tenke på egne prestasjoner, så får vi se hvordan situasjonen er når det hele er over.

- Vi vet vi må vinne denne kampen, og det er vi klare for å gjøre.

- Vi har avgitt poeng hjemme og borte mot Lyon, så vi må rette på inntrykket. Det tror vi fortsatt at vi er i stand til. Vi har vært i lignende situasjoner i Champions League tidligere, og har klart det. Vi får hente inspirasjon fra det faktum.

Liverpool vant 1-0 over Debrecen i september. Ungarerne har tapt alle sine fire gruppespillkamper så langt.

- De spilte sin første kamp i Champions League mot oss, og de jobbet hardt. Men vi tok seieren, og burde ha gjort det med klarere margin. I kveld vil de ikke ha noe som helst å tape, og de vil presse på for å score. Men vi er Liverpool, og dersom vi ønsker å gå videre må vi vise oss fra vår beste side og vinne kampen, avslutter Liverpools nummer 22.