- Vi kan vinne ligaen

Fernando Torres tror Liverpool kan vinne ligaen. Manager Rafael Benitez tilbakeviser at spanjolenes sene ankomst har noe å si for Liverpools tittelmuligheter.

Den spanske kontigenten i Liverpool ankom sent på slutten av treningsoppholdet i Østerrike. Dette på grunn av Confederation Cup. På direkte spørsmål tilbakeviste manager Rafael Benitez ifølge liverpoolfc.tv at Albert Riera, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Pepe Reina og Fernando Torres sene ankomst har noe å si på Liverpools muligheter til å hente hjem klubbens første Premier League-tittel.

Torres, Reina, Arbeloa og Riera fikk sin første smak av fotball denne sesongen i kampen mot Thailand i Bangkok i går. Xabi Alonso måtte stå over grunnet en liten ankelskade.

Spanjolene ligger noe bak sine lagkamerater treningsmessig sett, men Benitez tror ikke dette vil bli noe problem når sesongen er kommet i gang.

- Alle lagene har mange landslagsspillere. Det er en del av moderne fotball. Gode spillere er landslagsspillere, sa manageren.

- Spania gjør det godt for øyeblikket. Det er positivt for våre spillere og vi har andre spilere som også gjør det godt for sine landslag. Vi må behandle dem skikelig og det vil vi fortsette å gjøre, sier Rafa.

Fernando Torres er overbevist om at Liverpool har kvaliteten til enda en gang å utfordre toppen av tabellen, og til og med gjøre det enda bedre enn fjorårets andreplass.

- To år uten et trofe er lang tid for en klubb som Liverpool. Men vi har tro på at vi kan gå til topps denne sesongen. Det blir ikke lett fordi det er store utfordringer foran oss, men vi må beholde troen på at vi kan vinne.

Benitez og Torres snakket med pressen i Singapore hvor vertene ønsket dem offisielt velkommen til hotellet.

Også Yossi Benayoun tror at dette kan være året for Liverpool.

- Jeg har tro på dette laget. Vi har troen på troppen og troen på at vi kan vinne ligaen, men vi må arbeide hardt og utvikle og forbedre oss. For meg personlig håper jeg på en bedre sesong, hvor jeg på en enda bedre måte vil ta vare på de sjansene jeg får og hjelpe laget, sier Benayoun.