- Vi må bli bedre

Javier Mascherano uttaler at Liverpool må oppnå bedre resultater mot de svakere klubbene neste sesong, om drømmen om å vinne ligaen skal bli realisert. Vandaler gikk løs på minnesmerke.

Bursdagsbarnet Javier Mascherano tror at Liverpool kan vinne ligaen neste sesong, men innser at det kun skjer om laget forbedrer statistikken mot de svakere lagene i Premier League. De røde slo som kjent både Manchester United og Chelsea både hjemme og borte i den nylig avsluttede sesongen, men klarte ikke å beseire lag som Stoke, Fulham og Hull hjemme på Anfield.

- Sesongen vi har lagt bak oss har vært en veldig god erfaring å ta med seg. Det hadde selvsagt vært mye bedre om vi hadde vunnet ligaen, men nå vet vi hva som kreves for å gå til topps, uttaler argentineren til LFC Magazine.

- Vi spilte uavgjort i en rekke hjemmekamper mot klubber utenfor topp fire, og vi vet at det er på dette området vi må forbedre oss neste sesong.

- Den nylig avsluttede sesongen var litt merkelig egentlig. Vi gjorde det virkelig bra mot topplagene, men slet av og til mot mindre klubber.

- Vi vant på Stamford Bridge, Santiago Bernabeu og Old Trafford. Jeg synes vi kan se lyst på fremtiden. Vi har vist at vi kan vinne hvor som helst, men vi må finne den riktige balansen til neste sesong.

Mascherano fyller for øvrig 25 år i dag. Liverpool.no gratulerer!

Vandaler gikk løs på minnesmerke
Liverpool Daily Post melder at vandaler har gått løs på en minnehage for Hillsborough-ulykken på Wirral. Det vil koste tusenvis av pund å få ryddet opp og bøte på skadene som vandalene har gjort. Pøblene har løsnet steiner i minnehagen, og revet ned og kastet deler av en vegg. Minnesmerket ble reist kort tid etter Hillsborough-ulykken for 20 år siden.

- Dette er en skam. Disse pøblene vet ikke hvor mange mennesker de sårer. De burde skamme seg, uttaler Margaret Aspinall, som mistet sin 18 år gamle sønn James i Hillsborough-ulykken.

- Dette er et flott minnesmerke som ble reist for de 96. Det betyr mye for de etterlatte som bor på den siden av Mersey-elven og for folk generelt, legger hun til.

Et øyenvitne skal ha sett tre ungdommer løpe fra stedet, og skal også ha hørt en motorsykkel som startet opp.

- Vi aner ikke motivet bak dette, men vi vil gjøre alt for å finne de som er ansvarlige for dette hærverket. Dette er en avskyelig form for hærverk, og de som har gjort dette har vist total mangel på respekt for de døde og etterlatte, uttaler det lokale politiet.