- Vi må brette opp ermene

Nick Barmby tar turen tilbake til Anfield med et Hull som lå på 6.plass etter 2-2 mot Liverpool i desember i fjor, men som siden nærmest har vært i fritt fall.

Hvis du spiller oddsen hos Unibet vil du få 1,16 ganger innsatsen hvis du satser på hjemmesider i kampen Liverpool v Hull, og 17 ganger det du betalte inn hvis gjestene tar med seg tre poeng. Det vil ikke være overraskende odds for noen. Siden Hull kom til Anfield 13.desember i fjor, og greide imponerende 2-2, falt laget som en stein gjennom Premier League. Etter å ha ligget på 6.plass, med 17 kamper spilt etter møtet med Liverpool, vant man en match av de siste 21 og greide seg med et nødskrik unna nedrykk. Det har ikke gått stort bedre i høst, hvor bare et rekordsvakt Portsmouth hindrer bunnplass for "tigrene". Den tidligere røde Nick Barmby, som kom inn som innbytter mot Everton i Carling Cup i midtuka, gir nå til orde for at man må ta fram sine beste fighteregenskaper.

- Vi må tilbake til hva som er grunnleggende for denne klubben, mener 35-årige Barmby.

- Tradisjonene i denne klubben er en etikk som består av hardt arbeid. Det er nå tid for oss spillerne å brette opp ermene. Dette har ingenting med manageren å gjøre, det er vi spillerne som må prestere.

- Det er veldig skuffende, en blir såret ved hvert tap, men en kan ikke dvele over det. Kampene kommer i rask rekkefølge. Vi har en ny kamp på lørdag og det er tid for å ta ansvar.

- Vi har vært på Anfield da de lå på toppen av ligaen og vi fikk med oss et poeng, slik at vi vet at vi kan gjøre det.

- Vi er ikke milevis unna en plass midt på tabellen. Hvis vi kan ta et poeng mot Liverpool ville det være fantastisk, utrolig, deretter spiller vi hjemme mot Wigan, fortsetter Barmby til Sky Sports. - Hvis vi får tre poeng i den kampen vil folk si at vi har fått en brukbar start.

- Det er for tidlig til å gjøre noe overilt, men jeg kan forstå at fansen er frustrert. Det er vi også.