- Vi må gi manageren problemer

Fabio Aurelio ventes å gjøre sin første start denne sesongen mot Leeds. Venstrebacken forklarer at han nå er helt frisk av sin kneskade og ønsker å gjøre det vanskelig for Rafa.

Liverpools supportere undrer seg over hvilket lag Rafael Benitez setter opp i Carling Cup mot Leeds i kveld, og hvem som får sjansen når en antar at de aller fleste av nøkkelspillerne enten i beste fall er på benken eller blir hvilt fullstendig. Fabio Aurelio har fått noen få minutter som innbytter i de to siste kampene mot Debrecen og West Ham, men anses som en av de som er sikre på å få starte i fjernsynskampen på Elland Road.

- Jeg er glad for å være tilbake i spill og være en del av troppen igjen, sier brasilianeren som fyller 30 år om to dager.

- Jeg håper å få starte mot Leeds og jeg er sikker på at det vil bli muligheter i denne kampen for spillere som ikke har vært involvert i Premier League i det siste.

- Du må bruke hver eneste mulighet til å prøve å overbevise sjefen, fortsetter venstrebacken til Liverpool Echo. - Forhåpentligvis kan jeg gjøre min jobb og hjelpe oss til å gå videre. Carling Cup gir oss muligheten til å vinne et trofé og vi kan ikke gi fra oss den sjansen uten å kjempe.

- Det har vært noen tøffe måneder for meg men i det minste har jeg ikke mistet så mange kamper. Det var et lykkelig øyeblikk å endelig være ute på banen igjen. Kneet mitt er fint nå og jeg må bare komme meg i form.

- Jeg er ikke tilbake på det nivået jeg var forrige sesong, men mot Leeds kan jeg få sjansen til mer kamptrening.

- Emiliano har gjort det virkelig bra, sier sympatiske Fabio om at den nesten ti år yngre Emiliano Insua har fungert som venstreback så langt denne sesongen. - Alle vet at han har evner og han har gjort en god jobb for laget. Det vil bli en hard kamp om denne plassen denne sesongen, men det vil hjelpe laget til å bli sterkere.

- Hvis vi alle arbeider hardt vil det bli en vanskelig avgjørelse for manageren.