- Vi må ha troen

Jamie Carragher mener Liverpool har kapasitet til å få den innspurten som vil kreves for å kunne true Man Utd i teten. Mark Hughes mente at hans lag presterte årsbeste på bortebane.

- Ja, det var en stygg smell for oss, innrømmet Carra til Sky Sports etter at man hadde spilt nok en uavgjort kamp på Anfield. I likhet med sin manager mente imidlertid kapteinen i oppgjøret mot Manchester City at løpet ennå ikke er kjørt og at man i det dusinet med ligakamper som er igjen kan prestere resultater som gjør at gullet fortsatt er en mulighet.

- Vi var fem poeng etter før helgen og håpet å kutte ned på det, men da Man Utd vant og vi spilte uavgjort ble det motsatt utfall. Nå har vi gjort det vanskeligere for oss selv, men det er fortsatt lenge igjen.

- Du må gi kreditt til Man City men skapte nok ikke like mye som vi gjerne skulle ha gjort. Vi var fornøyd med å komme tilbake fra å være 1-0 under, men etter å ha snudd flere oppgjør tidligere i sesongen greide vi det ikke helt i dag.

- Vi må ha en glimrende kamprekke fremover for å kunne ta igjen Man Utd, men jeg tror vi er i stand til det. Vi har igjen å spille borte mot dem og det ser ut som om vi må vinne den kampen. Det blir vanskelig mot et stort lag som Man Utd, men det er noe vi må tro at vi kan klare.

Ikke uventet var Mark Hughes svært fornøyd etter å ha greid 1-1 på Anfield, i en sesong hvor hans Manchester City tidligere har slitt veldig på fremmed gress.

- Dette var nok vår beste bortekamp denne sesongen, når en tenker på hvilken kvalitet som motstanderen har. Vårt angrepspill skapte problemer for dem, og vi hadde bra kontroll i lange perioder.

- Jeg synes vi virket sterke mot slutten av kampen etter de anstrengelsene som vi hadde på torsdag kveld. Liverpool har hatt et par uker fri og ingen kunne si at vi virket trette.