- Vi må legge skuffelsen bak oss

Fabio Aurelio er skuffet etter 5-7 sammenlagt mot Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Men nå maner han til fokus på Premier League. Det samme gjør Dirk Kuyt. Rafael Benitez 49 år i dag.

Fabio Aurelio insisterer på at de røde må glemme Chelsea-kampene så fort som mulig, og konsentrere seg om de seks gjenværende ligakampene.

- Vi viste hvilket godt lag vi er mot Chelsea. Det er ikke enkelt å dra til Stamford Bridge og gjøre fire mål, slik vi gjorde. Vi hadde sjansen til å gå videre helt til siste slutt, uttaler brasilianeren til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde alle troen på at vi skulle klare det. Vi viste oss frem fra vår beste side, spesielt i en førsteomgang hvor vi kontrollerte kampen fullstendig.

- De fikk to tidlige mål etter pause, og tok over kontrollen. Men selv da vi lå under beholdt vi troen på at vi kunne komme tilbake. Dessverre var det ikke nok denne gangen, men vi gjorde vårt beste og Chelsea fortjener også kreditt for at de viste seg som et sterkt lag.

- Det er selvsagt smertelig å tape på den måten vi gjorde, men vi har fortsatt ligaen å kjempe for. Vi må fokusere på den nå, og fortsatt ha troen på at vi kan gå til topps der.

Aurelio gjorde som kjent Liverpools første mål på Stamford Bridge, på et frekt frispark fra meget langt hold. Brasilianeren utnyttet at Peter Cech plasserte seg alt for langt til siden fordi han forventet et innlegg.

- Vår målvaktstrener, Xavi Valero, nevnte før kampen at Cech posisjonerer seg tidlig med tanke på innlegg, og han mente vi kunne dra nytte av det. Når jeg skulle ta frisparket, så jeg at han allerede var posisjonert for et innlegg. Det var muren også. Så det var rom der for å prøve et skudd.

- Vi hadde blitt enige om å forsøke på dette på forhånd. Selv om keeper hadde reddet skuddet, ville han ha posisjonert seg annerledes på neste frispark, noe som ville ha gitt våre spillere mer rom til å angripe ballen inne i feltet. Heldigvis fikk vi både i pose og sekk, noe som ga oss en god start på kampen.

Kuyt fortsatt optimist
Dirk Kuyt mener at Liverpools flotte innsats på Stamford Bridge kan inspirere laget foran ligainnspurten.

- Vi er veldig skuffet over å være ute av Champions League, men det er mye positivt vi kan ta med oss fra kampen på Stamford Bridge, uttaler hollenderen til Liverpoolfc.tv.

- Vi viste karakterstyrke og at dette laget aldri gir opp. Vi kjempet til siste slutt mot Chelsea, og det akter vi å gjøre i ligaen også. Forhåpentligvis slår vi tilbake der, og dersom Manchester United skulle begynne å hangle vil vi være klare. Dette er ikke over ennå. Vi har fortsatt noen kamper å gjøre det på, og vi må nå sørge for å være klare til Arsenal-kampen i neste uke. Det er mer igjen, og forhåpentligvis vinner vi ligaen. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan.

- Vi hadde stor tro på avansement i Champions Leage på stillingen 4-3 med ti minutter igjen å spille. Dessverre gikk det ikke vår vei. Det var en utrolig kamp, men vi er selvsagt veldig skuffet over å ryke ut når vi var så nær avansement. Vi er imidlertid stolte over innsatsen vår.

Rafa fyller år
Liverpool-manager Rafael Benitez fyller 49 år i dag. Liverpool.no gratulerer!