- Vi må presse dem hardt og høyt

Steven Gerrard vil ikke spekulere i hva som skjer om Liverpool ikke blir blant de fire beste, men mener han har oppskriften på å slå Arsenal. Daniel Agger lei av sene baklengsmål.

- Jeg er ingen spåmann, og kan ikke si hva som vil skje om Liverpool ikke blir blant de fire beste i ligaen i år. Min jobb som kaptein er å sørge for at så ikke skjer. Det er vi spillerne som må ta ansvar, siteres Liverpool-kaptein Steven Gerrard i Daily Mail.

- Det er greit å forsøke og analysere hvorfor ting skjer, men som spillere må vi brette opp ermene og sørge for at vi presterer ute på banen. Ligatabellen lyver aldri, og det er en grunn til at vi befinner oss i den posisjonen vi gjør. Det er ikke merkelig i det hele tatt. Tabellen forteller meg bare at vi ikke har vært gode og stabile nok.

- Det er vanskelig å spille mot Arsenal. De er et av de beste lagene i Europa, og spiller ballen veldig hurtig. Vi må være tidlig oppe i dem, presse dem høyt på banen og tvinge dem til å gjøre feil. Gir vi dem rom, og lar dem spille, vil de banke oss. Dette er en enormt viktig kamp for oss. Det er som en cupfinale, sier Gerrard foran morgendagens møte med The Gunners på Anfield.

Lagkamerat Daniel Agger har ennå mareritt om Andrey Arshavins fire mål fra tilsvarende oppgjør i fjor, og han er også frustrert over alle de sene scoringene de røde har sluppet inn denne sesongen.

- Prestasjonene har rett og slett ikke vært gode nok en stund nå. Vi slipper inn sene mål igjen og igjen. Du håper at vi skal ta lærdom av det, men det ser ikke ut som vi gjør det. Vi må hjelpe hverandre, og om det betyr at vi må bruke kjeften mer, så må vi det. Men det må være konstruktive meldinger, siteres Agger i Mirror.

- Vi må lære av våre feil, og være fokuserte. Alle vet at vi ikke har vært gode nok en stund nå. Vi har ikke bare vært et trinn unna å være gode nok, men kanskje til og med to, legger han til.

- Vi har en av de fire beste troppene i Premier League, men vi må vise det ute på banen.

- Ikke nevn 4-4 kampen fra i fjor. Det var en av de sprøeste kampene jeg har spilt i. Det var noen flotte mål, men de kom etter fire feil av oss som ga Arshavin sjansen til å score. Forhåpentligvis blir det ingen repetisjon av det.