- Vi må sette sjansene

Etter seks uavgjorte kamper på de ni siste forsøkene i PL trenger Liverpool sårt en seier mot Wigan, og Dirk Kuyt innrømmer at de røde må bli flinkere til å ta vare på scoringsmulighetene.

Wigan borte, Chelsea hjemme og Portsmouth borte er de tre neste kampene for Liverpool. Tre oppgjør som det må sankes godt med poeng i dersom man skal fortsette å legge press på Manchester United på topp av ligatabellen.

De røde har kun tapt en gang i Premier League denne sesongen, på White Hart Lane da det ble 1-2 etter at Gerrard og hans lagkamerater hadde dominert kampen. I de siste ni kampene har det imidlertid blitt poengdeling ved seks anledninger, noe som ikke er gullform. Dirk Kuyt istemmer også i at Liverpool nå må bli mer effektive hvis man skal henge med videre.

- Vi vet vi er i stand til å vinne hver kamp, men av og til er du uheldig, sier Kuyt foran kveldens kamp på JJB. - Mot Everton på søndag hadde vi to gode sjanser mot slutten til å avgjøre kampen, en fikk jeg og den andre hadde Fernando.

- Det er slikt som kan skje. Forrige mandag slapp vi inn et mål i sluttminuttene, og for noen måneder siden var det vi som avgjorde mot slutten av kamper.

- Det er fotball. Vi må bare holde det gående. Kanskje vi trenger et lykketreff, i de siste kampene har vi vært uheldige og kanskje vil marginene neste gang gå vår vei.

- Vi er fortsatt med i FA-Cupen, vi er på toppen av ligaen og vi henger med i Champions League, så vi er nødt til å være positive. Vi har gjort det virkelig bra så langt denne sesongen. Men ja, vi vet at vi må er nødt til å begynne å avgjøre kampene dersom vi fortsatt skal være med i tittelkampen i ligaen.

- Selvtilliten er fortsatt ok i troppen og jeg synes vi viste på søndag at vi er et bedre lag enn Everton. Hvis vi vinner de neste tre kampene vil det igjen se veldig positivt ut for Liverpool.

- Wigan er en ny stor kamp, men slik er det å spille i England. Du vet du må spille hver tredje eller fjerde dag, og spillerne er vant til det. Vi har en stor tropp med veldig gode spillere, slik at vi er i stand til å håndtere det.

- Wigan er i glimrende form, slik at det blir en vanskelig kamp men alle kamper i Premier League er vanskelige. Vi må bare ha troen på oss selv.