- Vi må slå Arsenal

Lucas Leiva ble hvilt mot Fiorentina. Liverpool Echo tror brasilianeren er tilbake i startoppstillingen mot Arsenal. Selv er midtbanespilleren fast bestemt på å beseire The Gunners.

Liverpool ligger fire poeng bak Arsenal på tredjeplass foran denne kampen, men London-klubben har en kamp mindre spilt. Opp til Tottenham på den viktige fjerdeplassen skiller det tre poeng. Lucas innser derfor at det er uhyre viktig med tre poeng i søndagens storkamp mot Arsene Wengers mannskap.

- Dette er en uhyre viktig kamp for oss, og klarer vi å vinne vil vi nærme oss de fire øverste på tabellen, hvor vi ønsker å være, slår Lucas fast.

- Dette er den perfekte kampen for oss for å få snudd en negativ trend, og vise at vi kan prestere bedre enn vi har gjort så langt, i kampene frem til sesongslutt.

- En seier vil gi oss mye selvtillit foran julekampene. Vi har alle tro på at vi kan snu dette.

- Vi hadde en mulighet til å forbedre vår posisjon mot Blackburn sist helg, men tok ikke vare på den. Det er vi veldig skuffet over. Men nå ser vi frem til de kommende kampene, og anser dette som en god mulighet til å klatre på tabellen. Vi vet vi er i stand til å vinne disse kampene om vi spiller bra.

- Vi vil fokusere på dette, og jobbe hardt for å vinne. Klarer vi å spille oss inn blant de fire beste før nyttår, vil det gi alle et løft.

Echo skriver at Rafael Benitez vil gjøre flere forandringer på laget i forhold til startelleveren mot Fiorentina. Lokalavisen tror blant annet at Fernando Torres vil starte mot Arsenal. I så fall hans første kamp fra start siden 4.november.

Lokalavisen tror også at Jamie Carragher, Glen Johnson og Jose Reina vil være tilbake i startelleveren, i tillegg til Torres og Lucas.

Brasilianeren er en av bare tre Liverpool-spillere som har startet alle ligakampene denne sesongen. De to andre er Reina og Dirk Kuyt.

- Da jeg kom til Liverpool, ønsket jeg å spille alle kamper, og nå har jeg fått sjansen til det. Jeg er fornøyd med egne prestasjoner, og spesielt samarbeidet med Javier Mascherano. Jeg synes vi fungerer bra sammen. Men det er ikke min egen form som betyr noe, men derimot hva laget presterer som helhet. Vi må gjøre det bedre enn vi har gjort så langt.