- Vi må stå sammen

Rafa Benitez mener at det er for tidlig til at hans spillere skal være under press som følge av dårlige resultater. Manageren tror mest på spillere ut, men avviser ikke helt kjøp.

To tap på tre kamper har gjort at Liverpool har fått den svakeste starten av tittelutfordrerne i 2009/10. På dagens pressekonferanse prøvde imidlertid Rafael Benitez å dempe presset på sine spillere foran morgendagens kamp i Bolton. Spanjolen hevdet han trodde mer på spillere ut enn inn i klubben før avslutningen av transfervinduet, men avviste heller ikke helt at det kan komme en ny mann innen det hele stenges neste uke.

- Vi må ha som innstilling hele tiden at vi tenker på neste kamp og at vi skal ta tre poeng i den, sa Rafa på det forventede spørsmålet om han og spillerne følte seg presset.

- I fjor svarte jeg på spørsmål i september og oktober om vi var tittelutfordrere. Det er for tidlig, jeg sa at vi får se i april.

- I fotball er hver uke forskjellig. Du må starte å vinne kamper og da blir selvtilliten virkelig høy.

- Nå må vi stå sammen, arbeide hardt og prøve å spille bra.

- Det er klart at vi ikke er fornøyd med situasjonen, men vi snakket om uavgjorte kamper i fjor og kanskje kan vi nå greie å få seire istedenfor uavgjort og fortsatt ende opp med mange poeng.

- Vi vet at Bolton er et veldig fysisk lag som arbeider veldig hardt. De vet hvordan de skal spille, spesielt hjemme. Tallene så langt teller ikke. Det vil bli en vanskelig kamp, slik at vi må sørge for å ha tro på det vi gjør og sørge for at vi er sterke.

- Gary Megson gjorde en god jobb i fjor og forhåpentligvis vil han gjøre det i år, etter denne kampen, gliste Benitez. - Han er for meg en som arbeider hardt og som er ærlig.

- Vi arbeider hardt og vi har noen klubber som spør angående våre spillere, svarte Rafa angående transfervinduet. - Jeg tror imidlertid vi ikke vil gjøre særlig mye. Det avhenger av spillerne, kanskje noen som ikke spiller eller unge spillere.

- Jeg tror ikke det, var kommentaren angående kjøp.