- Vi må ta vare på sjansene våre

Rafael Benitez forventer tøffe tak på White Hart Lane, og innser at Liverpool må utnytte sjansene bedre enn de gjorde i tilsvarende kamp i fjor. Dowd pipeblåser i London.

Det er bare drøye to døgn til Liverpool sparker i gang sin første ligakamp sesongen 2009/10. Motstander er altså Tottenham på White Hart Lane. En vanskelig bortekamp, og en av to kamper som Liverpool tapte i fjor. Dette var Liverpools første tap i 2008/09, og kom på den første dagen i november måned.

- Jeg husker den kampen godt. Det var kanskje en av våre beste bortekamper i fjor rent spillemessig. Ansiktet til Harry Redknapp etter kampslutt sa egentlig alt for meg! Det var synd vi tapte, for vi hadde spilt en virkelig god kamp. Men man kan dra lærdom fra kamper som dette, og er det noe vi må bli bedre på så er det å utnytte sjansene våre bedre, uttalte Rafael Benitez på gårsdagens pressekonferanse.

Harry Redknapp har hentet inn flere dyre spillere i sommer, og Spurs kan således bli en tøff match for de røde på søndag.

- Det blir utvilsomt en vanskelig kamp mot et godt lag. De har en rutinert manager, men vi har vår strategi vi også, og vil prøve å ta alle tre poengene, sa Liverpool-manageren.

Dommer på White Hart Lane på søndag er Phil Dowd. Mike Mullarkey og Simon Beck er assistentdommere, mens Stuart Attwell er fjerdedommer. Dowd dømte også tilsvarende kamp i fjor, og var senest i aksjon i Liverpools generalprøve mot Atletico Madrid på Anfield sist helg.