- Vi skal ut i viktige kamper nå

Fabio Aurelio innrømmer at de kommende kampene mot Sunderland og Manchester United kan få mye å si for Liverpools sluttplassering i ligaen denne sesongen.

- Dette kan bli måneden der ting endrer seg til det bedre for oss. Vi møter Sunderland nå i helga, og må fortsette å vinne kamper i Premier League. I tillegg står vi foran viktige kamper i Champions League og Carling Cup som vi også må vinne, slår Aurelio fast til Liverpool Echo.

- Vi trenger å få den seieren som gir oss selvtillit og flyt med tanke på resten av sesongen. Du må bare hente denne selvtilliten et sted. Kanskje kan Sunderland-kampen være matchen som kickstarter sesongen vår, undrer brasilianeren.

Aurelio mistet den første måneden med ligafotball denne sesongen, etter kneskaden han pådro seg i sommer. Nå har han imidlertid spilt i fem av Liverpools siste seks kamper. Med en rekke skadeproblemer og spillere som kommer sent hjem fra landslagsoppdrag er det høyst sannsynlig at han er å finne i startoppstillingen på Stadium of Light i morgen også.

- Jeg er klar for å spille i morgen. Det jeg trenger nå er flere kamper. Jeg har ikke fått så mye kamptrening som de andre spillerne. Jo mer du spiller, jo bedre blir formen. Kamper er hva jeg trenger nå.

- Jeg var småskadet mot slutten av forrige sesong. Jeg fikk behandling slik at jeg kunne fortsette å spille. Så dro jeg på ferie, og jeg spilte fotball sammen med svogeren min og barna da jeg fikk en merkelig følelse i det samme kneet som hadde plaget meg på tampen av sesongen.

- Jeg kontaktet lege, og etter tester skjønte de at en bit av menisken hadde løsnet. Så jeg måtte foreta et kirurgisk inngrep for å få fjernet biten. Nå føler jeg helt skadefri. Jeg har ikke gått glipp av så mange kamper heller, så nå ønsker jeg bare å spille fotball igjen.

Aurelio er glad for at troppen nå samles igjen etter landskampavbrekket.

- Det er alltid bedre å ha hele troppen tilstede, slik at man kan jobbe for å få bli bedre som lag. Treningene blir helt annerledes når det bare er 3-4 mann fra førstelagstroppen tilstede. Det har ikke vært gunstig med tanke på de viktige ukene vi står foran nå.

- Når vi møter de store lagene, som Chelsea, Manchester United og Arsenal, er det små detaljer som blir avgjørende. Gjør du ting riktig vil det forandre resultatet til din fordel. Vi vet vi må fokusere på de små detaljene om vi ønsker å gjøre det bedre.

- Vi er nå seks poeng bak Chelsea, og Sunderland borte er en vanskelig kamp nå rett etter landskampavbrekket. Deretter har vi Manchester United på hjemmebane, så vi vet at vi enten vil henge med i teten eller sakke akterut. Vi må ta et steg om gangen, og fokusere på hver enkelt kamp. Det er viktig at vi vinner noe denne sesongen. Laget har jobbet veldig bra, og dette kan bli sesongen hvor vi tar steget opp og henter hjem et trofé som bevis på det. Vi startet ikke sesongen godt, men vi vet vi har tid på oss til å gjøre det bedre.