- Vi skaper flere sjanser

Rafa og LFC leter etter balansen hvor man scorer mye og ikke slipper inn, men manageren er ikke bekymret foran kampen mot Fiorentina så lenge man skaper mange sjanser.

- Vår form har mye med Torres å gjøre, det er klart. I de tre siste kampene har han vært fremragende, slo Rafael Benitez fast på den offisielle pressekonferansen før møtet med Fiorentina. - Han er en nøkkelspiller for oss, men det er vanskeligere i Champions League og han er klar over det.

- Hans selvtillit har vokst etter hvert som laget har begynt å gjøre det bra. Vi skaper flere sjanser og det er mange muligheter for ham. Når du vinner kamper, må motstanderne angripe mer og det etterlater rom, og det er hva Fernando utnytter. Han kan bruke sin fart og teknikk. Han har kommet i kampform og gjør livet surt for forsvarere.

- Vi scorer flere mål enn tidligere og jeg er ikke særlig bekymret over at vi har sluppet inn noen. Vårt mål er å score mål og vinne kamper, å holde buret rent er en bonus. Det har vært en veldig god start på sesongen når det gjelder scoringer, jeg har blitt fortalt at det er den beste på over 100 år i denne klubben.

- Men selv om du scorer og også slipper inn noen, vil noen finne noe negativt med det, fortsatte Benitez. - Vi ser imidlertid på det positive. Vi ønsker å fortsette og score mål. Det er klart at vi kan bli bedre i forsvar, og jeg vil gjerne at det scores mange mål og ikke blir sluppet inn noen, men det er vanskelig når du prøver å angripe.

- Vi vil prøve å finne balansen, men jeg synes det er lettere å forbedre forsvarspillerne fordi du kan arbeide med grunnleggende ting på trening. Med angripere er en mer avhengig av kvaliteten til spilleren, det er mer vanskelig.

- Å starte gruppespillet i Champions League med å vinne kamper er veldig viktig. Vi har vunnet vår første kamp, nå ønsker vi å vinne vår andre.

- Det vil være fantastisk, og vil gi oss en veldig sterk posisjon. Utvilsomt mye bedre enn for et par sesonger siden hvor vi startet så dårlig at vi hele tiden var under press og måtte kjempe for hvert poeng.

- Vi har ikke møtt Fiorentina tidligere i Europa og dette vil bli en stor forestilling. Forhåpentligvis kan vi score flere mål, men Fiorentina spiller god fotball og vil være farlige. De ligger på 4.plass i og har noen utmerkede spillere.