- Vi spilte bra

Steven Gerrard innrømmer at den dårlige sesonginnledningen har vært et aldri så lite sjokk, men at man reiste seg mot Bolton. Gary Megson mente utvisningen var et vendepunkt.

En utligning av Fernando Torres og et seiersmål av Steven Gerrard snudde bortekampen mot Bolton, og sørget for at humøret på Anfield har blitt bedre som følge av en svak sesongstart og før det nå blir to uker uten ligafotball. Stevie G innrømmer at det var godt å få tre poeng før de fleste spillerne i Liverpool reiser ut med sine landslag.

- Det ville ha vært vanskelig å gå til en landslagspause hvis vi ikke hadde fått det resultatet vi ønsket og dette dreide seg om å få en reaksjon etter tapet mot Aston Villa. Jeg synes vi fikk det, sa Gerrard etter 3-2 seieren.

- Vi spilte virkelig bra, viste karakterstyrke og fortjente tre poeng. Mot Aston Villa viste vi ikke nok viljestyrke og vi spilte ikke bra nok. Jeg personlig spilte definitivt ikke bra nok og dette dreide seg om at enkeltindivider og laget slo tilbake.

- Manageren satte spørsmålstegn ved hele laget etter mandag og med rette. Vi var ikke i nærheten av å være gode nok. Vi har hatt et par gode møter denne uka og vi kunne nesten ikke vente på denne kampen.

- Igjen kom vi under to ganger, men vi visste den mentaliteten som er i dette laget. Når du kommer under to ganger tror du ikke at du får et poeng for ikke å snakke om tre, men vi fikk vår belønning til slutt og kunne ha scoret fire eller fem.

- Vi reiser nå på landslagspill og når vi kommer tilbake vil vi ha noen nye fjes med oss i troppen in i form av gutter som har vært ute med skader. Det vil gi oss ytterligere et løft.

- Å tape to kamper var et aldri så lite sjokk for oss alle. Vi vet at vi har et godt lag, et lag som er klart til å kjempe om tittelen og vi må nå bevise det.

Manageren til Bolton, Gary Megson, mente at utvisningen var billig og ble avgjørende for utfallet.

- Jeg vet om en 5-6 lag som ikke ville ha fått rødt kort i en lignende situasjon og kanskje må vi bli lurere selv. Dommeren ble i alle fall lurt.

- Å bli redusert til ti spillere på dette nivået har alltid en betydning, og enda mer når du spiller mot et lag av Liverpools kvalitet.

- Vi mannsmarkerte Steven Gerrard inntil dette skjedde, og vi hadde han under kontroll. Da Davis ble utvist kunne vi imidlertid ikke lenger bruke Muamba som frimerke, da du ikke kan gjøre det med bare ti mann.

- Steven er smart, han spilte dypere og dypere og dirigerte kampen derfra.