- Vi vet alt om Real Madrid

Skrtel sier at kampen på Santiago Bernabeu blir en av de største kampene han har spilt. Ser frem til å møte Raul. Slovaken innrømmer at Liverpool savnet Steven Gerrard mot City.

Martin Skrtel er ikke i tvil om at kampen mot Real Madrid blir en av de største i hans karriere. Midtstopperen har snakket med tidligere lagkamerater for å få flere opplysninger om den spanske storklubben. Zenit St. Petersburg møtte Real Madrid i gruppespillet, men tapte begge kampene.
- Alle vet alt om Real fordi de er en av de største og beste klubbene i verden, sier Skrtel til liverpoolfc.tv.

- Jeg har snakket med noen karer fra Zenit om hva Real kan gjøre, men de har kun vært i stand til å fortelle meg ting som jeg allerede visste.
  
- Det vil ikke bli en lett kamp for oss, men det vil ikke bli en enkel kamp for Real Madrid heller. Det vil være et svært interessant kamp for våre supportere.
  
Den 24 år gamle midtstopperen er klar over at de røde stor overfor en vanskelig oppgave for å nå kvartfinalen for tredje sesongen på rad.
- Champions League er en stor turnering, og den er viktig for oss.
  
- Det vil være en av de største kampene i min karriere, fordi det er mot Real Madrid på Bernabeu. Jeg har aldri spilt der før. Det er en fantastisk stadion, og hver spiller vil oppleve å spille på et slikt stadion.  Jeg er veldig glad for å kunne spille en kamp som er så stor som denne.
  
Skrtel ser frem til å duellene med Real Madrids toppscorer Raul.
- Raul er en legende. Han er en stor spiller, men Real har gode spillere over hele banen som Fabio Cannavaro. Han har utviklet god forståelse med Pepe og Sergio Ramos i forsvar. 

- Vi skal tenke på oss selv og fokusere på vårt eget spill.
  
Slovaken tror Fernando Torres kan bli nøkkelen til et godt resultat på Santiago Bernabeu.
- Jeg tror Torres vil bli viktig for oss.  Han er en fantastisk spiller. Han er viktig for oss i hver kamp, ikke bare mot Real Madrid.
  
- Dette er en veldig spesiell kamp for alle de spanske spillerne, men spesielt for Fernando fordi det er i hans hjemby. Jeg er sikker på at han vil gjøre alt han kan for å prøve å score mål.
  
Steven Gerrard er med troppen til kampen mot Real Madrid, men foreløpig er det usikkert hvor involvert 28-åringen blir på Santiago Bernabeu. Skrtel håper naturligvis at kapteinen får klarsignal til å spille. 
- Det vil være bra for oss å ha Stevie tilgjengelig. Dere så hvordan vi savnet ham mot Manchester City. Han er en viktig spiller for oss. Han er Liverpools hjerte.