- Vi vil vinne for våre supportere

Yossi Benayoun understreker at Liverpool nå må begynne å spille stabilt bra, og at man skylder supporterne noen gode resultater fremover.

Det er opplest og vedtatt at tre poeng mot Wigan i morgen er det Liverpool søker i en sesong som stadig blir mer skuffende. Yossi Benayoun er enig at alt annet enn seier vil være nedtur, og er glad for at man hurtig får muligheten til å komme i gang igjen etter nederlaget mot Arsenal.

- Vi behøver å finne tre eller fire kamper på råd og prøve å få selvtilliten vår tilbake, sier Yossi til Liverpools hjemmeside.

- Vi synes alltid å vinne en kamp, men greier så ikke å følge det opp i den neste. Vi må fortsette å jobbe hardt på trening og prøve å vinne kamper. Vi vet at vi behøver å være blant de fire beste og det er vårt mål.

- Etter å ha tapt ønsker du å spille den neste kampen så fort som mulig, fortsetter israeleren. - Vi er heldige som har en kamp på onsdag og vi vil prøve å spille god fotball og vinne kampen for våre supportere. Vi skylder dem mye fordi da vi ikke har spilt bra denne sesongen.

- Det er aldri en lett kamp. Vi har allerede sett denne sesongen at alle kan slå alle. Topp fire lagene fra forrige sesong har alle tapt mange poeng. Vi vet at det blir vanskelig mot Wigan hjemme, men vi behøver alle tre poengene. Alt annet vil være en skuffelse.