- Vi ville ha ledet med skadefri Torres

Steven Gerrard hyller Fernando Torres som verdens beste spiss etter 4-1 over Man Utd. Kapteinen mener at spanjolens skadeproblemer er årsaken til at de røde ikke topper tabellen.

El Nino har figurert i kun 16 av Liverpools 29 ligakamper denne sesongen, etter en rekke hamstringproblemer. I går spilte stjernespissen opp mot sitt beste igjen, og Gerrard mener det er umåtelig viktig at Torres klarer å holde seg skadefri ut sesongen nå.

- Han er magisk. Jeg vet jeg ikke er nøytral, men jeg tror ikke noen vil protestere når jeg sier han er verdens beste spiss. Klarer han å holde seg skadefri ut sesongen nå, kan det bli en spennende innspurt, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Det har vært frustrerende når han har vært ute med skade. Dersom han hadde holdt seg skadefri og figurert i flere av våre kamper, tror jeg vi ville ha vært nærmere, ja kanskje foran, United.

- Manchester United er et godt lag, men vi dro til Old Trafford for å gi de kamp, og satset på å presse dem litt høyere i banen enn til vanlig, forteller 28-åringen.

- Vi trodde vi kunne komme tilbake i kampen selv om de tok ledelsen. Vi viste karakterstyrke, og fikk vår belønning til slutt. Det var en fantastisk kamp av oss, og resultatet var vel fortjent.