- Viktig å ha Carragher tilbake i form

Steven Gerrard synes det er avgjørende at Jamie Carragher nå viser god, gammel form. Han forsøker å få midtstopperen tilbake på landslaget. Billettinfo Portsmouth borte.

Seirer mot Debrecen og Everton har hjulpet godt på Liverpools selvtillit. Jamie Carragher har vist bedre form enn tidligere i sesongen. Steven Gerrard roser Carraghers spill og avslører at han har forsøkt å overbevise midtstopperen til å gjøre comeback på det engelske landslaget.
- At Jamie er tilbake i form har vært avgjørende, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Han fikk litt kritikk tidligere i sesongen, men han har vært fantastisk i de siste par kampene, og forhåpentligvis vil det fortsette.

- Jeg synes at han er god nok til å være i Englands tropp. Jeg har prøvd å få ham tilbake, og jeg vil fortsette å prøve. Jamie har imidlertid tatt en avgjørelse, og jeg tror jeg må akseptere det. Han er absolutt en toppspiller, og det er en glede å spille sammen med ham. 



Billettinfo Portsmouth borte
Liverpool FC har blitt tildelt 2383 billetter til Premier League-kampen mot Portsmouth på Fratton Park lørdag 19.desember klokken 12.45 lokal tid. Billettene koster £34 for voksne, £25 for personer over 60 år og £14 for barn, og selges til sesongkortinnehavere basert på antall ligakamper borte forrige sesong.

Fredag 4.desember begynner salget for de som har registrert 17 bortekamper eller mer. Mandag 7.desember må man ha 15 bortekamper eller mer. Torsdag 10.desember gjelder 12 bortekamper eller mer.