- Viktig å score på Anfield

Matchvinner Fernando Torres var glad for endelig å score igjen foran The Kop. Rafa ”tror” Robbie Keane blir i Liverpool. Suspensjon for Xabi Alonso.

- Skal kjempe til siste slutt
En glad Fernando Torres fikk champagnen etter kampen med sine to avgjørende scoringer i sluttminuttene. Faktisk var det de to første målene som 24-åringen har nettet på Anfield siden mai i fjor. Nå håper han at det har løsnet etter sine skadeproblemer.

- Vi visste de ville bli en vanskelig kamp, også etter at Chelsea spilte med ti mann, fortalte Torres til Sky etter kampen. - De jobbet veldig hardt, men selv før vi fikk en spiller mer produserte vi sjanser.

- Det er imidlertid en del av Liverpools mentalitet å spille til siste slutt, og scoringer like før og like etter 90 minutter er like viktige. Slik blir mange kamper vunnet i England.

- Dette er et langt løp. Manchester United leder nå og er favoritt, men vi skal kjempe til siste slutt. Det var viktig for meg å score igjen etter skaden.

Ordknapp Rafa
Ikke overraskende var ikke Rafael Benitez særlig villig til å snakke om verken Robbie Keane eller en mulig ny kontrakt for ham selv, nå som Hicks og Gillett er på Merseyside.

- Jeg tror det, var svaret på spørsmålet om Keane også ville være Liverpool-spiller til tirsdag.

- Nå vil jeg kun nyte seieren mot Chelsea, var reaksjonen på om han skulle ha samtaler med de to amerikanske eierne.


Xabi må stå over
Xabi Alonso fikk sesongens femte gule kort mot Chelsea. Hvis Liverpool vinner omkampen mot Everton på onsdag, må Alonso sone i 5.runde i FA-Cupen mot enten Doncaster eller Aston Villa. Skulle de røde ryke ut vil han miste hjemmekampen mot Manchester City i ligaen.