- Viktig uke

De røde går inn i en uke med viktige kamper mot Real Madrid og Manchester United. Benítez tror Liverpool har hatt godt av spillepause. Real påvirkes nok ikke av byderbyet mot Atlético.

Rafael Benítez påpeker overfor LFC TV hvor viktig det har vært med ekstra hvile. De røde har ingen kamp i dag, og får da en hel uke til å forberede seg til returoppgjøret mot Real Madrid. Manageren karakteriser kommende uke som en av de viktigste i sesongen. Først venter Real Madrid i Champions League, og fire dager senere er det Manchester United på Old Trafford. Disse to kampene vil langt på vei forme Liverpools sesong.

- Når du spiller to kamper på en uke, er det ikke lett å forberede seg til neste kamp. Fysisk og taktisk har vi vært i stand til å gjøre flere ting, sier Benitez, som ga spillergruppen fri onsdag og torsdag.
  
- I dette tilfellet har vi hatt mer tid til å forberede oss og vært i stand til å ta fatt på uken på en annen måte. Vi er veldig fornøyd med situasjonen.

- Det er klart at denne uken vil bli svært viktig. Du kan snakke om avgjørende kamper i sesongen, men disse to viktige kampene til uken kan utgjøre en stor forskjell.
  
- Avansement i Champions League og seier mot United er helt annerledes enn hvis du blir slått ut eller ikke klarer å vinne. Denne uken er svært avgjørende.
  
Real Madrid møter Atlético Madrid i La Liga i kveld. Benitez tror ikke at byderbyet vil ha noen innvirkning på hvordan Real Madrid kommer til å opptre på Anfield om tre dager.

- Jeg vil se på begge lagene i Madrid-kampen, men jeg kan ikke se en stor forskjell for oss.  Det er en annen kamp i en annen turnering, så jeg vil ikke støtte noen av lagene.
  
- Jeg tror Real kan spille mer eller mindre på samme nivå hele tiden. Deres kamp mot Atlético påvirker ikke hvordan de spiller i Champions League. Det vil ikke bli et problem for dem.