- Vil ønske Dalglish velkommen

Sammy Lee tror det er en meget god idé å ansette Kenny Dalglish i en rolle i klubben, og tror alle ønsker det skal skje. Statistikk før møtet med Arsenal.

Liverpool FC har foreløpig ikke kommentert ryktene om at Kenny Dalglish er på vei tilbake til klubben. Tidligere lagkamerat, Sammy Lee, vil bli veldig fornøyd dersom det skulle skje.

- Dersom han vil bli involvert i fremtiden vil det bare være bra for klubben. Han sitter på stor kunnskap, og vil være en meget god mann å få inn i et allerede godt støtteapparat. Alle vil ønske det velkommen, sier Sammy Lee om sin gamle lagkamerat til BBC.

Dalglish har ikke vært ansatt i Liverpool FC siden 1991, men Lee forteller at han alltid har vært nært knyttet til Anfield siden.

- For meg så har han aldri egentlig vært borte. Han henger rundt overalt, ser alltid kampene, og er flott å ha i miljøet. Han er en fantastisk karakter.

Statistikk før møtet med Arsenal.
- Dette blir det 170. møtet mellom klubbene i ligaen. Tidligere har Liverpool totalt vunnet 68, Arsenal vunnet 58, mens det har endt uavgjort 43 ganger.

- På Anfield har lagene møttes 84 ganger i ligaen. Det har endt med 48 Liverpool-seire, 21 Arsenal-seire og 15 ganger poengdeling.

- Klubbene har endt på tredje og fjerdeplass om en annen de siste tre sesongene. I 2005/06 sesongen endte Liverpool 15 poeng foran Gunners, og endte over på bedre målforskjell sesongen etter. Forrige sesong tok Arsenal tredjeplassen, syv poeng foran Liverpool.

- Liverpool har kun tapt to av de siste 15 ligamøtene på Anfield.

- Liverpool har klart å score i 13 av de 14 siste hjemmemøtene med Arsenal.

- Ni hattrick har blitt scoret av Liverpool i ligakamper mot Arsenal. Det siste av Peter Crouch i mars 2007. De fire siste hattrickene, og åtte av de ni, har skjedd på Anfield.

- Etter oppstarten av Premier League har Liverpool slått Arsenal 14 ganger, tapt ni, og spilt 10 uavgjorte.

- Pepe Reina har foreløpig aldri klart å holde nullen mot londonklubben - på åtte forsøk.

- Daniel Agger kan spille sin 50. kamp for de røde.

- Liverpool er den eneste klubben av de fire store som har flere poeng på dette stadiet av sesonen enn forrige sesong. De røde har nå åtte poeng mer enn de hadde etter 32 kamper i fjor.

- Av de 10 Premier League og Champions League-kampene Steven Gerrard ikke har spilt denne sesongen, har Liverpool klart å være ubeseiret. Fasiten gir fem seire og fem uavgjorte.

- Liverpool har scoret ni mål på sine to siste ligakamper på Anfield. Sist Liverpool scoret minst fire i tre ligakamper på rad på Anfield, var i 1997/98, da de scoret fire mot Chelsea, Derby og Tottenham.

- I sine siste syv kamper har Liverpool scoret 23 mål. Like mange som de hadde scoret på de femten kampene før det.

- Liverpool har scoret minst fire mål i fem av de siste syv kampene, i kamper mot Real Madrid, Manchester United, Aston Villa, Blackburn og Chelsea.

Kilde: liverpoolfc.tv