- Vis at dere duger

Seks unggutter på siste års reservelag har fått muligheten til å trene med førstelaget under pre-season, og Rafael Benitez utfordrer dem til å vise at de er gode nok.

Den spanske trioen Dani Pacheco (18), Mikel San José (20), Daniel Ayala (18), ungarerne Krisztian Nemeth (20) og Peter Gulacsi (19) og lokale Martin Kelly (19) var alle med da Liverpools startet treningen foran neste sesong på Melwood i går.



Nemeth, Gulacsi og Kelly.

Rafael Benitez har antydet at man kan være villig til å la en unggutt får sjansen til å gå inn som 4.valg etter Sami Hyypiä blant midtstopperne, og San José og Kelly er da de naturlige kandidatene. Det er noe mer overraskende at Ayala også har fått nikket, selv om han gjorde noen gode kamper under forrige sesongs juniorcup.

Dani Pacheco og Krisztian Nemeth er regnet som to av de største talentene i klubben, selv om spesielt sistnevnt har vært mye plaget av skader. Peter Gulacsi hadde et meget godt utlån til Hereford i vår, og kjemper om å stå på reservelaget i kamp med Dean Bouzanis og Martin Hansen.

- Vi har allerede hatt samtaler med Pacheco, Ayala og San José og vi har fortalt dem at det er opp til dem, sier Rafael Benitez til Liverpool Echo.



Pacheco, San José og Ayala.

- De trener nå med førstelaget og dette er en mulighet til å vise hva de kan gjøre foran neste sesong.