- Wembley er målet

Rafael Benitez understreker at Carling Cup er en mulighet for spillere utenfor førstelaget til å vise seg fram, men at man samtidig ønsker å kjempe om å komme helt til finalen.

Liverpool røk ut borte mot Tottenham i 4.runde av fjorårets Carling Cup, i en kamp hvor et redusert rødt lag med en ikke matchfit Fernando Torres slet veldig og manageren ventet helt til 64. minutt med å bytte ut en svak Damien Plessis for Xabi Alonso. Han lot også Albert Riera og Yossi Benayoun forbli på benken gjennom hele kampen. Til Liverpools hjemmeside bedyrer likevel Rafael Benitez at man i årets turnering har som mål å komme helt til finalen, og at man vil kjempe helt fra første minutt.

- Vi vurderer å gjøre noen forandringer på laget, men et vet aldri hvor mange. Du må se hvordan spillerne er på trening. Vi vet dette vil bli en vanskelig kamp, forklarer Rafa.

- Vi sier til spillerne, "hør her, dette er en mulighet for dere, hvis dere går videre i Carling Cup vil dere få flere sjanser". Dette er en viktig turnering for oss og alle kan bli involvert. Noen spillere får ikke særlig mange sjanser i Premier League, men de kan kjempe for sine plasser her - og det vil gjøre det lettere for meg og min stab å analysere om de er klare eller ikke.

- Dette er en viktig turnering for alle. Noen ganger kan det være vanskeligere med motivasjonen hvis en spiller er med i mange viktige kamper, kanskje vil de ikke vurdere Carling Cup som like viktig. Det er veldig viktig, og for spillerne som ikke får spilletid for øyeblikket er det den viktigste turneringen. Det viktige er å få en vinnermentalitet, ikke bare for laget men for hele troppen. Hvis vi kan ha en vinnermentalitet i cupturneringer vil det bli bra siden det vil bli vanskeligere for meg å ta ut laget.

- Det vil uten tvil bli en vanskelig kamp. Vi vet at de vil ha sine fans i ryggen. Jeg har sett dem i noen kamper og vet at det vil bli tøft. De er sterke og er på hugget for øyeblikket, de har selvtillit og arbeider hardt. De prøver å spille direkte fotball, men kan også spille langs bakken. De har også noen gode spillere

- Det vil bli godt for våre spillere å spille foran 37.000 mennesker. Det er en mulighet for oss og det er en enorm kamp for Leeds.

- Å komme til finalen vil alltid være motivasjonen, og hvis det er Wembley er det enda bedre. Vi må kjempe mot dem fra første minutt siden vi ønsker å komme oss videre.