- Yossis scoring enormt viktig

Jamie Carragher mener at Yossi Benayouns sene seiersmål på Santiago Bernabeu kan få enorm betydning for Liverpool og deres sjanser til avansement til kvartfinalen i Champions League.

Israeleren headet inn Fabio Aurelios gode frisparkinnlegg åtte minutter før slutt, og ga de røde et svært viktig bortemål foran returen på Anfield den 10.mars.

- Bortemål betyr enormt mye i Europa, og dette betyr nå at Real må score i returen på Anfield. Forhåpentligvis vil de da angripe og komme fremover på banen, og det vil gi oss mer rom og gjøre det lettere for oss, mener Carragher.

- Vi har gjort det bra i denne turneringen ved å være godt organisert. Vi er et av de best organiserte lagene som er med i Champions League. Derfor har vi gjort det så bra de siste årene, og derfor gjorde vi det igjen bra nå i kveld, sier kveldens kaptein til Liverpoolfc.tv.

- Vi fikk det vi kom for, ved å holde nullen og score et bortemål. Men vi er bare halvveis. Real vet hva de må gjøre, og det er å komme til Anfield og score mål. Så det er fortsatt alt å spille for.

Carragher ble også spurt om spekulasjonene omkring Rafael Benitez sin fremtid som Liverpool-manager.

- Jeg fikk en tekstmelding om det. Dette er bare oppdiktet. Liverpool er en by der det fort oppstår rykter, og dette føyer seg bare inn i rekken. Det er ingenting i dette, men det har spredt seg som ild i tørt gress.