- Zamora sa jeg tok ballen

Carragher synes utvisningen av ham var feilaktig. Også Zamora mener at visekapteinen tok ballen. Carragher innrømmer at det er tøffe tider. Zamora mener Fulham fikk et løft da Torres ble byttet ut.

Rafael Benítez har allerede nevnt at Liverpool kommer til å appellere utvisningene til Philipp Degen og Jamie Carragher. Dommer Lee Mason sendte Carragher av banen for det han oppfattet som en situasjon der Bobby Zamora ble fratatt en målsjanse. Carragher forteller hvordan han og Zamora opplevde situasjonen.

- Jeg følte det var meget strengt. Jeg fikk en tå på ballen, og jeg vet ikke om dommeren var i den beste posisjonen til å se det. Og da Bobby Zamora fortalte at jeg fikk ballen, så sier det virkelig alt, sier Carragher til The observer.

Visekapteinen innrømmer at det er en vanskelig situasjon med seks tap på syv kamper.
- Ja, det er meget tungt.

Rafael Benítez tok Fernando Torres av banen i det 63.minutt for å beskytte den ikke helt skadefri spissen. Bobby Zamora avslører at byttet ga Fulham et stort løft.
- Han er en av de beste spissen i verden, og det å se ham gå av banen var et stort løft for oss. Kanskje det til og med ga oss et ekstra gir, sier Zamora til BBC Sport.