100 kamper for Torres - 600 for Carra!

Fernando Torres spiller sin Liverpool-kamp nummer 100 onsdag kveld, mens Jamie Carragher kan gange det kampantallet med seks når de røde møter Portsmouth lørdag ettermiddag.

Fernando Torres spiller sin kamp nummer 100 for Liverpool når Wigan gjester Anfield onsdag kveld. På de 99 foregående kampene (87 fra start og 12 som innbytter) har han gjort hele 60 mål. 68 av kampene og 48 av scoringene har kommet i Premier League.

Dette blir imidlertid for småtteri å regne i forhold til Jamie Carraghers jubileum til helgen. Forutsatt at scouseren spiller mot Wigan på onsdag, og unngår gult kort eller skade der, så vil han etter all sannsynlighet kunne spille sin kamp nummer 600 for klubben på Fratton Park lørdag ettermiddag. Men et gult kort mot Wigan vil utsette jubileet. Da vil nemlig Carra måtte stå over Portsmouth-kampen.

Med 600 Liverpool-kamper nærmer Carragher seg keeper-legenden Ray Clemence, som er den Liverpool-spilleren med nest flest kamper for klubben gjennom tidene, med sine 665 matcher. Dette er så absolutt innen rekkevidde for Carra. Da blir det nok verre å slå rekorden til Ian Callaghan, som lyder på 857 kamper.

- Som Liverpool-spiller ser du aldri langt fremover i tid, for da mister du fokus på arbeidsoppgavene dine i neste kamp. Det er en klisjé, men det er sant. Målet mitt foran hver eneste sesong er å spille 50 kamper. Gjør jeg ikke det, blir jeg skuffet, forteller Carragher til LFC Weekly.

- Men nå som jeg blir eldre skjønner jeg at det kanskje ikke vil være mulig å spille 50 kamper hver sesong. Jeg har 18 måneder igjen av kontrakten min, så jeg håper å få spille fast neste sesong. Jeg kan kanskje stå med 620-625 kamper etter denne sesongen, og dersom jeg får vel 40 kamper neste sesong vil det ta meg opp på andreplassen på listen over spillerne som har spilt flest kamper for klubben, konkluderer han.

- Jeg vil sette pris på å passere Ray Clemence. Det vil være et bevis på at  jeg har spilt på høyeste nivå i lang tid.