1000 gratisbilletter til Lyn-Liverpool

De siste dagene har vært preget av frustrasjon og sinne blant Liverpoolsupportere over hele landet på grunn av de rådyre billettprisene til treningskampen mot Lyn. Det er nå klart at det vil bli delt ut 1000 gratisbilletter til kampen!

1000 supportere vil få oppleve SG gratis i august!Nei, det er ikke 1. april eller en dårlig spøk. Det er faktisk sant. 1000 Liverpoolsupportere vil få gratisbilletter til kampen i august.

Supporterklubbene har de siste dagene via media vært veldig klar på at det er uanstendig å prise en kamp mye dyrere enn nødvendig for å utnytte lojale supportergrupper. Vi har også stilt spørsmål ved hvem som egentlig kan putte de store pengene i lomma fra denne kampen når Lyn i møtet med oss hevder at de kun har små marginer?

Spesielt for barnefamilier har det slått veldig dårlig ut at billettene er priset opp mot 800 kroner. Vi håper mange av disse nå likevel kan komme på kampen - gratis!

Foreløpig kan vi ikke si så mye mer enda, men pressen er invitert av Supporterklubben til en briefing utenfor Bislett Stadion i dag, fredag, klokken 12.00.

Mer info vil selvsagt bli lagt ut på disse sidene i løpet av dagen - følg med, følg med. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å kontakte oss vedrørende gratisbilletter enda (mailer vil ikke bli besvart). Konkret informasjon vedrørende hvordan folk skal forholde seg vil komme fredag ettermiddag.