2-2 for reservelaget

Liverpools reservelag spilte 2-2 mot tranmere på Prenton Park i kveld. Steven Gerrard spilte fra start og scoret 1-1-målet. Adam Hammill utliknet til 2-2 på overtid.

Steven Gerrard trenger kamptrening etter en slitsom uke i retten og starter kampen mot Tranmere Rovers på Prenton Park i kveld. Stephen Darby er også i startoppstillingen, mens Adam Hammill ifølge lfc.tv er lovet spilletid. Ifølge TV-kanalen vil Stephen Darby, som har vært plaget av skader, også få kamptid.

John Welsh, Liverpools tidligere midtbanemann, som i sommer har gått til Tranmere, spiller for Birkenhead-laget.

Kampen starter klokken 20,45 norsk tid.

Liverpool-legenden John Barnes er som kjent ansatt som Tranmere-manager, med en annen eks-rød, Jason McAteer, som assistent.

Dette er også et gjensyn med gamle kjente for reservelagets nyansette manager, john McMahon.

- Det er en ære for oss å få mulighet for å være verter for Liverpool FCs reservelags kamper kommende sesong og ser fram til å ønske dem velkommen på Prenton Park, sier Tranmeres Chief Executive, Mick Horton.

- Det vil være en mulighet for alle Wirral-bosatte Liverpool-supportere å komme til Prenton Park og se noen av deres talentfulle unggutter i aksjon, sier Horton.

- Jeg ser fram mot dette arrangementet med Tranmere Rovers. Jeg tilbrakte åtte fine år her. Det er en stor klubb, med storartede fasiliteter og jeg håper vi kan se mange gode resultater her med Liverpool-reservene, sier McMahon.

Lagoppstillingen;

Liverpool-reservenes lag; David Martin, Emmanuel Mendy, Stephen Darby, Daniel Ayala, Robbie Threlfall, Victor Palsson (kaptein), Nathan Eccleston, Steven Gerrard, Gerardo Bruna, David Amoo, Vincent Weijl. Reserver; Steven Irwin, Chris Oldfield, Andras Simon, Jordy Brouwer, Ryan Crowther, Vitor Flora, Nikola Saric, Chris Mavinga og Adam Hammill.

Tranmeres lag; Luke Daniels, George Abbey, Aaron Cresswell, John Welsh, Ash Taylor, Gareth Edds, Chris Shuker, Paul McLaren, Terry Gornell, Ian Thomas-Moore (kaptein), Alan Mahon. Reserver; Ryan Fraughan, Joe Collister, Craig Curran, Josh Macaulay, Alex Pursehouse.

Mange ble overrasket når Gerrards navn ble lest opp. Lagene entrer nå Prenton Park, som altså er hjemmebane for begge lagene kommende sesong.

Steve Ruston heter dagens dommer.

John Welsh (bildet) starter kampen på Tranmeres midtbane. Ingen plass for en annen tidligere Liverpool-spiller, Charlie Barnett, som er skadet.

3. min.: Steven Gerrard har sin første ballberøring og blir pepet på av tranmere-fansen.

6. min.: Corner fra Gerrard. Threlfall får hodet på ballen, som går like over.

7. min.: God inngripen av Ayala, da Tranmere er oppe på sin første farlighet. Tranmere-corneren blir aldri farlig. Lauri Dalla Valle er plaget med en skade og står over denne kampen. Skaden er ikke alvorlig, og finlenderen skal snart være tilbake.

15. min.: Lagene føler hverandre på tennene. Begge lag forsøker å spille seg fram til avslutninger, men de store farlighetene har det ikke blitt noe av. John Welsh virker frisk på Tranmeres midtbane, mens Ayala har hatt et par gode klareringer. John Barnes nye lag er et spillende lag.

20. min.: Nathan Eccleston virker litt overtent og kommer inn med en hårreisende takling med knottene først. Tilsnakk holder for dommeren. Sidekommentator John Aldridge, med en fortid som spiller for begge lag, hadde ventet mer folk på tribunen. Flere hadde nok kommet dersom de visste at Steven Gerrard skulle spille fra start.

23. min.: Kaptein Palsson prøver seg på et skudd fra 19 meter etter å ha fått ballen fra Gerrard. Ballen går over.

26. min.: Første virkelige farligheten står tranmere for. Ian Moores får skutt etter bra kombinasjonsspill, men keeper David Martin har full kontroll.

29. min.: Kjempecorner av Steven inn foran Tranmeres keeper, men ingen i rødt sto klare til å heade ballen i mål.

31. min.: Bruna blir tatt. Liverpool får frispark fra 20 meter. Gerrard tar det, men treffer muren.

32. min.: Liverpool-initiativ nå. Ny corner, Palsson header ballen knallhardt mot mål, men keeper redder.

36. min.: Tranmere svarer og kommer på en farlighet. Bra innlegg foran Martin, men Gerrard klarerer.

38. min.: Weijl viser teknisk bra spill, men kommer seg ikke inn i boksen til Tranmere.

39. min.: Igjen bra forsvarsspill av Ajala som header ballen til corner.

39. min.: 1-0!! Corneren legges på bakerste stolpe. David Martin bommer og det er slett markeringsspill av det øvrige forsvaret, som gjør at Chris Shuker lett kan heade ballen i mål.

44. min.; Bruna spiller Eccleston igjennom, men ballen går for sent til at han kan unngå offside.

45,20: Dommeren blåser for pause. Tranmere leder og har hatt ballen mest, men Liverpool har også hatt sine gode perioder. Steven Gerrard må tåle Tranmere-fansens piping når han har ballen, men har kontrollert mye av det som har skjedd på midtbanen. Godt har også midtstopper Ayala og venstreving Weijl spilt. Eccleston virker litt overtent. På Tranmeres midtbane har den tidligere Liverpool-spilleren John Welsh spilt godt.

46. min.: 2. omgang er i gang. En av forandringene som er gjort er at Steven irwin er kommet inn for Stephen Darby på venstrebacken. Gerrard er fortsatt på banen.

50. min.: Kjempesjanse for Liverpool. Kirurgisk gjennomspill av Gerrard til Amoo, som slår på bakerste stolpe. Bruna kunne ha blåst ballen inn, men presterer å bomme... Noen sekunders storhet av en av verdens beste midtbanespillere.

52. min.: Gerrard har glemt Liverpool Crown Court og alle problemene fra en slitsom uke og styrer midten alene. Nytt gjennomspill, denne gangen er det Eccleston som kommer akkurat for sent.

54. min. Adam Hammill skal innpå. Liverpool styrer kampen nå.

54. min.: 1-1!!! Steven Gerrard viser hvem siom er best, tar saken i egne føtter og skyter fra 20 meter til høyre for Tranmere-keeperen.

60. min.: Timen er spilt og Liverpool bytter slik at alle reservene får spille.

64. min.: Mavinga skal få sin debut nå. Flora, Crowther og Simon er også blant de som skal inn nå. Steven Gerrard og kaptein Palsson er blant de som forlater Prenton Park.

65. min.: Farlig målsjanse for Eccleston, men League One-forsvaret står i mot. To nye Liverpool-spillere skal innpå.

66. min.: Igjen er Eccleston på farlig raid, men står i offside da han får ballen.

68. min.: Chris Oldfield skal innpå for Martin, mens Brouwer og Saric (bildet oppe til venstre) også entrer banen. Alle reservene til reservelaget er på banen nå.

70. min.: Brouwer avslutter et angrep med en farlig heade, som ender utenfor Tranmere-buret.

73. min.: Kjempesjanse for Tranmere, men skuddet fra 20 meter, skrur utenfor krysset til Oldfield.

74. min.: Mavinga spiller med stor ro på midtstopperplass.

75. min.: Mavinga avslutter med en heade etter corner. Ballen går utenfor.

77. min.: Farlig Tranmere-sjanse, men headen går utenfor Oldfields mål.

79. min.: Ny god mulighet for Tranmee, men Oldfield får slått ballen over.

80. min.: 2-1; Etter en super redning slår Oldfield ballen i eget mål etter en heading fra Craig Curran.

84. min.: Hammill kommer på skuddhold. Skyter hardt, men keeper redder.

87. min.: Irwin ligger nede med en strekk.

89. min.: Saric har en dobbeltsjanse, men keeper redder. Liverpool forsøker å utlikne, men når ikke helt fram. Palsson kommer inn igjen, for Threlfall.

90. min.: Ian Moores har en bra sjanse til å øke ledelsen.

90. min.: Welsh felles Hammill og LFC får straffespark.

90,45: 2-2. Hammill legger ballen knallhardt i høyre hjørnet. Keeper er på ballen, men ballen går inn.

93. min.: Dommeren blåser av. 2-2.

Sluttrapport: En bra kamp på Prenton Park. Gerrard spilte en drøy time og spilte en bra første omgang og glimrende det drøye kvarteret han spilte i andre omgang. Tranmere ledet etter første omgang etter at Liverpool-reservene hadde løpt mye og kommet på noen besøk på Tranmeres banehalvdel, men ikke kommet på de store mulighetene foran Tranmeres keeper. I andre omgang var det bokstavelig talt et nytt Liverpool. Utover i andre omgang byttet McMahon inn alle reservene, og de spilte for drakta. Gerrard utliknet, hjemmelaget gikk opp i ledelsen. Hammill hadde entret banen og ble felt av sin gamle Liverpool-kompis John Welsh. Adam tok selv straffesparket og scoret sikkert. 2-2 ga et riktig bilde av kampen mellom Liverpool og laget til to gamle Liverpool-helter, john Barnes og Jason McAteer. Flere spillere markerte seg med godt spill; Ayala, Gerrard, Saric og Hammill, blant annet.