35 år siden sist

Liverpool hadde trøbbel med motstandere fra Ungarn , men det begynner å bli lenge siden. Nå blir Debrecen et av tre nye bekjentskap denne sesongen. LFC bekrefter kjøp av 16-årig spiss.

Aldri vunnet i Ungarn
Debrecen er ventet å bli et slaktoffer i gruppe E i Champions League, men eldre supportere av Liverpool vil huske at motstandere fra Ungarn skaffet mye trøbbel for noen tiår siden. Med hjelp fra  liverpoolfc.tv, her er noen facts før morgendagens kamp på Anfield.

+ Liverpools neste seier i den gjeveste Europacupen vil bli deres nummer 100, etter at man vant for første gang mot Reykjavik i august 1964 med 5-0.

+ Debrecen, Fiorentina og Lyon, årets motstandere i CL, vil alle være nye motstandere. Debrechen er i morgen motstander nr. 104 fra Europa.

+ Det er 35 år siden man siste spilte mot et ungarsk lag, da man ble slått ut av Ferencvaros på bortemål i cupvinnercupen. For øvrig runden etter at man hadde slått Strømsgodset med 11-0 på Anfield.

+ Liverpool har vunnet alle sine hjemmekamper i gruppespillet en gang, i sesongen 2006/07.

+ Forrige sesong vant Liverpool sin gruppe med 14 poeng, det høyeste antallet de har hatt noen gang.

+ Liverpool er ubeseiret på sine ni siste kamper i gruppespillet, siden man tapte borte mot Besiktas i oktober 2007. Den lengste ubeseirede rekken er på 12 kamper, i perioden 2004-06.

+ Steven Gerrard har scoret 32 mål i Europa. Det er flest mål av en britisk spiller sammen med Alan Sheareer.

+ Debrecen er det første ungarske lag til å spille i Champions League (kvalifisering ikke medregnet) siden Ferencvaros i 1995/96.

+ Debrecen har vunnet ligaen fire ganger, alle i dette århundret, og vant med ni poeng foran Upjest forrige sesong. De spilte for første gang i Europa i 1999/00.

+ Debrecen har vunnet sine åtte siste kamper, i cup eller liga.


Micahel Ngoo til akademiet
Liverpool FC bekrefter i dag offisielt at 16-år gamle Michael Ngoo har skrevet under lærlingkontrakt med klubbens ungdomsakademi. Den høye spissen spilte sin første kamp for Liverpool U18 mot Barnsley sist lørdag.