£3M-£4M i tap på salget av Keane

Benítez bekrefter et tap på £3M-£4M på salget av Keane. Rafa mener spissen fikk mange sjanser til å prestere i den røde trøya. Rafa avviser dårlig forhold mellom ham og Keane.

Liverpool Echo opplyste tidligere i dag at Robbie Keane ble solgt for £16M pluss ytterligere beløp etter diverse klausuler. Det betyr at Liverpool kan tape  £3M-£4M på spilleren de kjøpte i sommer. Andre kilder hevder at overgangssummen var på £12M kontant og ytterligere £3M ved kriterier, noe Rafael Benítez tilbakeviser.
- Beløpene jeg leste i morges er ikke riktige. Forskjellen mellom det vi betalte og det vi mottar kan bli £3M-£4M, avhengig av hvor bra Tottenham gjør det. Det var en risiko verdt å ta fordi han er 28 år nå. Hvis vi hadde ventet til sommeren, og han hadde hatt en svak andre halvdel av sesongen, kunne det blitt mindre penger.

Rafael Benítez mener at Robbie Keane fikk nok sjanser til vise seg frem i den røde trøya.
- Han spilte mange kamper. Folk har snakket om alle byttene, men han har startet over 20 kamper for oss denne sesongen. Klart han ikke har spilt på det nivået han kan. Man kan fortsette å snakke, men det er på banen du må vise kvalitet. Til slutt snakket vi om ham før og etter hver eneste kamp

- Liverpool er en annerledes type klubb. Forventningene på ham var høye, Alle snakket om makkerskapet med Torres. Kanskje han var under større press, og det gjorde det vanskeligere for ham å prestere på det nivået han kan.

- Vi måtte kutte tapene våre fordi det ville bli vanskeligere i fremtiden hvis denne situasjonen hadde fortsatt.

- Jeg tror han ble behandlet på riktig måte. Forholdet mellom ham og meg var godt.

- Den siste dagen han var i garderoben med meg og utstyrsmannen, etter at alle hadde gått, da var forholdet fint.