48 timer for Alonso

Xabi Alonso har ifølge spanske aviser reist til Madrid med beskjed fra Rafael Benitez om at manageren ønsker overgangsagaen løst i løpet av to dager. Alberto Aquilani igjen linket.

Storavisene AS og Marca siterer i dag Rafael Benitez på at han ønsker at saken med Xabi Alonso og Real Madrid løst i løpet av 48 timer. Etter å ha hatt et nytt møte med Xabi Alonso skal Rafa ha gått med på at midtbanespilleren får snakke med Real, og at en overgang kan ordnes, men han ønsker en snarlig løsning slik at erstatter kan finnes.

Fungerende daglig leder i Liverpool FC, Christian Purslow, skal forhandle med Real Madrid som tidligere har fått avslag på et tilbud på 27 millioner euro eller om lag £22M. AS tror at partene kan bli enige om en overgang på drøyt 30 millioner euro, eller £25M+.

Alonso har fått beskjed om at han ikke er forpliktet å komme tilbake til trening før på torsdag, hvis da en avtale ikke kan ordnes.

- Jeg vil at du skal løse situasjonen så hurtig som mulig, på en eller annen måte, siteres Rafael Benitez på i forhold til hva han har sagt til Xabi.

- Ideelt sett kan dette løses i løpet av de neste 48 timer. Jeg trenger tid til å finne en erstatning.

AS skriver at Xabi Alonso kommer til å bli tilbudt en 4-årig kontrakt på Bernanbeu.

Marca tror at Alberto Aquilani hos Roma er mest aktuell som erstatter for Alonso.