64 minutter for Torres

Spania beseiret England 2-0. Landslagsmål av Benayoun, N'Gog og Ajdarevic. 90 min for Alonso, Agger, Hyypiä og Mascherano. En omgang for Reina, Arbeloa, Kuyt og Babel. Halvtime for Skrtel.

Tretten førstelagsspillere, inkludert utlånte Andriy Voronin, var med i diverse privatlandskamper i kveld. Størst spenning knyttet det seg til Spania-England i Sevilla. Der hadde Liverpool fem spillere i Spanias tropp. Bare Fernando Torres og Xabi Alonso startet kampen. I det 36.minutt spilte Alonso frem David Villa. Valencia-spilleren sendte ballen i nota bak David James. Pepe Reina og Alvaro Arbeloa erstattet Casillas og Capdevilla i pausen. Fernando Torres fortsatte frem til det 64.minutt. Da satte Vicente del Bosque inn Fernando Llorente (Athletic Bilbao) som fastsatte sluttresultat til 2-0 i det 84.minutt. Xabi Alonso ble på banen hele kampen. Albert Riera fikk ikke spilletid.
Lagoppstilling Spania: Casillas (Reina 46): Sergio Ramos, Albiol (Marchena 75), Piqué, Capdevila (Arbeloa 46): Senna, Alonso; Xavi (Güiza 84), Iniesta; Villa (Silva 56), Torres (Llorente 64).

Finland så lenge ut til å klare 0-0 mot Portugal i Faro. Det måtte et straffespark til for å skille lagene. Petri Pasanen (Werder Bremen) begikk en forseelse innenfor 16-meteren i det 78.minutt, og Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo kunne score fra krittmerket. Sami Hyypiä spilte hele oppgjøret. De tidligere Liverpool-spillerne Jari Litmanen og Daniel Sjølund fikk 45 minutter hver.

Javier Mascherano ledet Argentina til en sterk 2-0-seier mot Frankrike. Landslagskapteinen fikk 90 minutter i Marseille. Newcastles Jonas Gutierrez (41.min) og Barcelonas Lionel Messi (83.min) scoret målene.

I Tunis endte oppgjøret mellom Tunisia og Nederland 1-1. Dirk Kuyt var på banen de første 45 minuttene, mens Ryan Babel kom inn i pausen. Real Madrid Klaas-Jan Huntelaar sendte de oransje i føringen etter 61 minutter, men Saihi utlignet fem minutter senere.

Daniel Agger var i aksjon samtlige minutter i Piraeus der Danmark spilte 1-1 mot Hellas. 24-åringen pådro seg gult kort etter 70 minutter.

Yossi Benayoun scoret kampens eneste mål da Israel beseiret Ungarn i Tel Aviv. Midtbanespilleren nettet i det 76.minutt, og ble byttet ut like før slutt.

I en firenasjonersturnering på Kypros tapte Slovakia 2-3 mot Kypros i kampen om 3.plassen. Martin Skrtel kom inn da en halvtime gjensto. På det tidspunktet ledet Kypros 1-0. Vertsnasjonen scoret ytterligere to mål før Slovakia reduserte to ganger, i det 88.minutt og tre minutter på overtid. Ukraina beseiret Serbia 1-0 i finalen. Andriy Voronin spilte 1.omgang.

David N'Gog scoret utligningsmålet for Frankrike U21 i 1-1-kampen mot Tunisia U21 i Sousse. Nettkjenningen kom i det 57.minutt, og minuttet senere ble spissen tatt av banen. Den tidligere Paris St. Germain-spilleren spilte alene på topp i franskmennenes 4-5-1-system.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Peter Gulacsi spilte hele kampen da Ungarn U20 tapte 0-3 mot Italia U20, som stilte med et rent Serie C-mannskap. Oppgjøret i ble spilt i italienske Pavia, og inngår i femnasjonersturneringen Alpe-Adria Mirop Cup. Neste kamp for Ungarn er hjemme mot Slovakia 8.mars.
Stillingen: 1. Italia 7p (4 kamper), 2. Ungarn 7p (5), 3. Slovenia 4p (3), 4. Slovakia 4p (3), 5. Kroatia 2p (3)

Sverige U19 beseiret Polen U19 3-2 i en turnering på La Manga. Astrit Ajdarevic scoret 2-0-målet i det 31.minutt. Polen kom sterkt tilbake med nettkjenninger etter 54 og 62 minutter. I det 63.minutt ble Ajdarevic tatt av banen til fordel GAIS-spilleren Mervan Celik. Innbytteren nettet vinnermålet tre minutter før full tid. Sverige møter Portugal på fredag.
Stillingen (2 kamper): 1. Portugal 6p, 2. Norge 3p, 3.Sverige 3p, 4. Polen 0p.