Ablett berømmer Bouzanis

Keeper Dean Bouzanis var Liverpools beste i reservelagskampen mot Blackburn. Ablett kritisk til pasningsspillet. Hugh McAuley synes at U18 presterte oppimot sesongbeste mot Stoke.

Dean Bouzanis vartet opp med flere glimrende redninger da reservelaget spilte 1-1 mot Blackburns nest beste på Ewood Park i går. Vitor Flora scoret de rødes utligningsmål like før slutt.
- Dean spilte en flott kamp. På 1-0 sto han for en rekke flotte redninger som holdt oss inne i kampen, uttaler Ablett til liverpoolfc.tv.

- Han måtte spille bra fordi vi presterte ikke i nærheten av det nivået jeg forventer av oss.

- Jeg tror ikke de måtte spille spesielt bra for å ta seg forbi oss, og det er skuffende. Men honnør til våre gutter. De holdt det gående.

- Vi har spilt bedre i år og tapt kamper.

Liverpool startet bra, men slet med å holde på ballen. Det førte til at Blackburn fikk kontroll over hendelsene. Carlos Villanueva sendte Rovers i føringen, og Ablett innrømmer at laget hans måtte kjempe hardt for å henge med i kampen.
- Jeg er fornøyd med arbeidsmoralen. Jeg synes ikke vi holdt på ballen så bra som jeg hadde forventet. I første omgang var det bare to eller tre ganger vi klarte å bygge opp noe.

- Den eneste gangen vi spilte fotball i andre omgang gikk vi frem og scoret mål. Vi var kanskje på det dårligste jeg har sett når det gjelder å holde på ballen. Her må vi forbedre oss.

Vitor Flora nettet sitt første mål i reservelagsligaen. Fra tidligere har brasilianeren scoret mot Formby i Liverpool Senior Cup.
- Det var god bevegelse i forkant av målet. Da keeperen kom ut, klarte han å sette ballen i hjørnet. Han avsluttet bra.

- Vi er fornøyde med Vitor fordi han har hatt en vanskelig tid. Han har ikke spilt mye fotball. Han har kommet inn og vist sin verdi for oss.
 

McAuley fornøyd med juniorlagets seier
U18 vant mot Stoke 2-1 på The Academy i Kirkby i helgen. Det var juniorlagets første seier på fem kamper. Trener Hugh McAuley var meget godt fornøyd med det spillerne presterte.
- Det var en veldig god kamp. Vi kontrollerte kampen fra begynnelse til slutt og spilte fremragende fotball. Det var trolig en av våre beste forestillinger denne sesongen fra et fotballsynspunkt. Vi viste frem godt spill, og jeg er veldig fornøyd med guttene, sier McAuley til Liverpool Daily Post.

Juniorlaget har nå en uke til å forberede seg til semifinalen i FA Youth Cup.
- Det var et meget gledelig resultat mot Stoke. Uten kamp til helgen vil det gjøre oss godt før neste ukes kamp mot Birmingham. Vi kan forberede oss, og forhåpentligvis kan vi få vist hva vi kan. Alt vi kan gjøre er å ta med oss selvtillit fra denne kampen og forsøke å gjenta det når vi møter Birmingham.

Liverpool håper å ha Michael Roberts og Alex Kacaniklic skadefrie til første semifinaleoppgjør torsdag 16.april.