Ablett glad for seier

Reservelagstrener Gary Ablett hyller sitt lag etter gårsdagens 2-1 seier borte mot Hull. Han tror ikke Jay Spearings ankelskade er spesielt alvorlig.

Scoringer av Damien Plessis og Gerardo Bruna sikret de røde tre viktige poeng i bunnstriden i Barclays Premier Reserve League North.

- Vi var skuffet over vår andreomgang mot Bolton på mandag, men jeg synes vi slo bra tilbake mot Hull, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Jo lenger ut i førsteomgangen vi kom, jo mer tok vi kontroll over kampen. Vi ble liggende under 1-0, men Damien Plessis tok ansvar. Han scorer ikke ofte, men når han finner veien til nettmaskene er det viktige mål.

- Jeg synes vi dominerte og kontrollerte kampen i andre omgang. Vi viste oss som mentalt sterke, og det var gledelig.

- Andras Simon var fabelaktig på topp for oss. Han jobbet sokkene av seg, og det eneste som manglet var en scoring for ham personlig. Jeg synes også Plessis spilte en god og kontrollert kamp på midtbanen sammen med Jay Spearing. De to stod frem i hva som var en god laginnsats.

- Vi visste dette ville bli en veldig vanskelig kamp. Hull er en flott klubb, og har gitt oss to tøffe kamper denne sesongen.

Det var Gerardo Bruna som ble matchvinner for Liverpool i går, etter et flott fremspill fra Jay Spearing på en kontring etter en Hull-corner.

- Det var kontringsfotball på sitt beste. Timingen på pasningen fra Jay og avslutningen til Gerardo var strålende. Vi sa til Gerardo i pausen at han måtte skyte oftere, og scoringen vil gjøre underverker for selvtilliten hans.

De røde måtte avslutte kampen med ti mann på banen, etter at Jay Spearing ble skadet drøye fem minutter før slutt og alle byttene allerede var gjort. Ablett tror imidlertid ikke at skaden er alvorlig.

- Jay tråkket over, og etter å ha vridd ankelen var det ikke verdt å sende ham inn på banen igjen. Det kunne bare ha forverret skaden. Forhåpentligvis kommer han raskt til hektene igjen.

Reservelaget spiller sin siste ligakamp for sesongen mot Newcastle kommende onsdag, men før den tid står finalen i Liverpool Senior Cup mot Waterloo Dock på kjøreplanen mandag kveld.

- Vi ser nå frem til finalen mot Waterloo Dock på banen til Marine mandag kveld. Det ville ha vært fint å runde av sesongen med å vinne et trofé. Vi tapte fjorårets finale mot Marine, men forhåpentligvis retter vi opp inntrykket i år.