AC Milan gir seg ikke

AC Milan føler at de har gode kort på hånden når de nå forsøker å presse Liverpool til å gi slipp på Daniel Agger. Forspranget skrumpet til to poeng. Martin og Hobbs ute av FA-cupen.

The Times melder at AC Milan er i ferd med å stable på beina et nytt bud på £7.5M for Daniel Agger. Aggers agent, Per Steffensen, skal ifølge avisen ha spist lunsj med Serie A-klubbens sportsdirektør, Ariedo Braida, i dag.

The Times skriver at AC Milan føler at de har gode kort på hånden, og italienerne tror at de vil klare å sikre seg Agger denne uken. Dansken vil kun ha ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool til sommeren, og har fått tilbud fra de røde om en ny kontrakt som London-avisen mener er verdt £70 000 i uken for stopperen.

Forspranget skrumpet til to poeng
Liverpools forsprang på toppen av Premier League-tabellen skrumpet i kveld ned til to poeng, etter at Manchester United slo Wigan 1-0 på Old Trafford. Sløvt forsvarsspill fra Wigan gjorde at Wayne Rooney kunne sette inn seiersmålet fra kloss hold allerede i kampens første spilleminutt. Rooney måtte for øvrig forlate banen med en skade bare sju minutter senere. Det dreier seg trolig om en hamstringskade som kan holde spissen ute av spill en tid.

Liverpool står som kjent bokført med 46 poeng og 22 plussmål etter å ha spilt 21 kamper. United har spilt 20 kamper, er nå oppe i 44 poeng og har 23 plussmål. Manchester United skal spille borte mot Bolton på lørdag, mens Liverpool som kjent har hjemmekamp mot Everton på mandag.

Martin og Hobbs ute av FA-cupen
Liverpools utlånsspillere i Leicester, David Martin og Jack Hobbs, spilte hele kampen da "revene" i kveld tapte 2-1 for Crystal Palace på Selhurst Park. Dermed er Martin og Hobbs ute av årets FA-cup.