AC Milan tilbyr Pennant pre-kontrakt

The Times skriver at Pennant har fått tilbud om å bli AC Milan-spiller fra sommeren av. Han kan signere pre-kontrakt med italienerne allerede nå. Glen Johnson forlenger med Pompey?

The Times hevder at AC Milan har tilbudt Jermaine Pennant en pre-kontrakt. Den italienske storklubben skal være interessert i å signere spilleren på Bosman-overgang når kontrakten hans utløper etter sesongslutt. Avisen tror det var lønnskravet som forhindret et klubbskifte til Real Madrid før jul. Milan skal nå ha tro på at kantspilleren takker ja, men Pennant grubler ennå på tilbudet.

Pennant har ikke spilt for Liverpool siden 29.oktober. Da stilte han fra start i 1-0-seieren mot Portsmouth. The Times tror Benítez har mistet tålmodigheten med 25-åringens livsstil. Også Wigan og Hull er interessert, men Pennant har antydet at han foretrekker en klubb utenlands.

Hvis han avslår Milans tilbud, antar The Times at den tidligere Birmingham-spilleren kun vil gå på lån til en annen engelsk klubb ut sesongen. Da vil han kunne forhandle personlige betingelser som fri agent etter sesongslutt.

Mot ny Portsmouth-kontrakt for Johnson?
Engelske tabloidavsier har i lang tid linket Portsmouths Glen Johnson med en overgang til Liverpool. Velinformerte Guillem Balague mener at Rafael Benítez ikke er ute etter å styrke høyrebackposisjonen i dette overgansgvinduet. Lokalavisen The News i Portsmouth-regionen hevder at forsvarspilleren trives på sydkysten og at han kommer til å signere en ny fireårskontrakt med Pompey. Samtaler skal være i gang for å forlenge hans kontrakt med to år, frem til 2013.