Accrington-debut for Bouzanis

Dean Bouzanis debuterte for Accrington Stanley i dagens FA-cupkamp mot Barnet, da han erstattet en annen keeper med Liverpool-fortid, Ian Dunbavin, like før pause.

Oppgjøret på Fraser Eagle Stadium endte 2-2. Accrington ledet 1-0 da Dunbavin ble skadet to minutter før pause, og Bouzanis entret banen.

Den utlånte Liverpool-målvakten måtte altså se to baller i nettet bak seg. Barnet utlignet to minutter etter pause, men det gikk ikke mer enn tre minutter før hjemmelaget igjen var i føringen. Men London-klubben ga seg ikke, og gjorde så 2-2 på straffespark på overtid. Dermed må det spilles omkamp på Underhill for å avgjøre hvem som får retten til å spille i FA-cupens 3.runde.

Accrington spilte for øvrig store deler av kampen med ti mann, da en annen spiller med Liverpool-fortid, John Miles, ble utvist allerede etter 37 minutter.