Adams usikker på Pennant

Tony Adams er klar til å starte samtaler med Jermaine Pennant, i håp om å lokke Liverpool-vingen til Fratton Park. Men Adams er usikker på om Pennant virkelig ønsker å spille for Pompey.

Det synes uaktuelt for Adams å hente Pennant til sydkysten om spilleren selv ikke brenner for å spille for Pompey. Det melder Portsmouth-avisen The News. Portsmouth og Liverpool har som kjent blitt enige om en overgangssum for 26-åringen.

- Jeg må ha en samtale med Peter Storrie (daglig leder i Portsmouth, red anm) og se hvor vi står med Jermaine. Det er litt usikkert for øyeblikket. Det har blitt sagt at han ikke ønsker å spille for oss, men jeg er ikke sikker på om det stemmer, siteres Adams.

- Avtalen med Liverpool er ferdigforhandlet, så nå må jeg snakke med Jermaine og høre hva han tenker om å komme til Portsmouth. Dersom han ikke ønsker å spille for oss, vil jeg ikke hente ham. Jeg trenger spillere som jobber hardt for hver en ball, og som holder sammen. Spillere som skal spille for oss, må ønske å spille for oss.