Agent: - Arbeloa ønsker seg vekk

Agent hevder at Alvaro Arbeloa ønsker å forlate Liverpool. Fernando Torres akter å kjempe for bronsemedalje. Keirrison og Saviola blir ikke Liverpool-spillere.

Agenten til Alvaro Arbeloa, Manuel Garcia Quilon, gjør det nå helt klart at hans klient ønsker å forlate Liverpool til fordel for Real Madrid.

- Alvaro har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og Rafael Benitez vet det er best å la ham gå nå. Karrieren til en fotballspiller har mange faser, og han er kvalifisert til å spille hvor det skal være, siteres Quilon i Sunday Mirror.

Torres vil ha bronsemedalje
Fernando Torres og Spania spiller i dag bronsefinale mot Sør-Afrika i Confederations Cup. Spanjolene slo vertsnasjonen 2-0 i gruppespillet forrige helg, men Torres vet at sør-afrikanerne vil yte god motstand etter at de tapte knepent 1-0 for Brasil i sin semifinale.

- Vi vet det blir enda tøffere å vinne denne gangen. Våre motstandere vet mer om oss, og vil ønske å slå oss. Å slå Spania er det samme som å slå Brasil eller Argentina, uttaler Torres til AFP.

Torres satser ellers på å finne veien til nettmaskene igjen, og vinne kampen om toppscorertittelen i turneringen. Liverpool-spissen gjorde som kjent hat-trick i første gruppespillkamp mot New Zealand, men har etter det gått målløs av banen mot Irak, Sør-Afrika og USA.

Etter dagens bronsefinale venter en velfortjent ferie på Liverpool-spissen og hans spanske klubbkamerater.

- Nå gjenstår det en siste kamp med Spania, og så får jeg nesten en måned med ferie. Etter det vil jeg komme tilbake frisk og rask til Liverpool. Jeg vil ha 20 til 25 dager med hvile, og deretter er det 25 dager med preseason-trening frem til sesongen starter. Jeg vil ha nok tid til å komme i form til sesongen starter, og jeg ser frem til det, sier El Nino til Sunday Mirror.

Keirrison og Saviola havner ikke i Liverpool
To spillere som har vært linket til Liverpool i sommer ser ut til å ha funnet seg nye klubber, og havner dermed ikke i Anfield. Palmeiras-spissen Keirrison ser ut til å bli Barcelonas eiendom for 15-20 millioner euro, mens Real Madrid har gått med på å selge Javier Saviola til Benfica for 5 millioner euro.